Δύο ήττες και μία ισοπαλία για τις ακαδημίες του Αστέρα

Δύο ήττες και μία ισοπαλία για τις ακαδημίες του Αστέρα

Δεκέμβριος 23, 2018 - 19:08
0 σχόλια

Δύο ήττες για την Κ15 και την Κ17 και μία ισοπαλία για την Κ20 ήταν ο απολογισμός των τμημάτων υποδομών του Αστέρα Τρίπολης στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League Κ15. 

Οι Αρκάδες είχαν στις καθυστερήσεις δοκάρι για να πάρουν την ισοπαλία. Στο 64' μείωσαν με εύστοχο πέναλτι του Καντέλη και στο τέλος του αγώνα είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Καλογερόπουλο. 

 Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Βαλληνδράς, Ασημάκης, Ρουμελιώτης (80+' Κωστούρος), Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Φραγκιαδάκης, Καραμάνος (45' Τσιώλης), Ρουμπιές (80'+ Κλέωπας), Μωραΐτης (75' Σούρσος), Καντέλης, Καλαμαράς (41' Μπάτσι)

 

Ισόπαλος χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο αγώνας Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ με τον Πανιώνιο εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Ali Baba, Τερεζίου και Κωτσόπουλο. 

 Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιμόπουλος, Κάρδαρης, Φωτόπουλος, Μιχελής, Παπαδόπουλος, Τανουσάι, Τερεζίου (46' Κανελλόπουλος), Alagbe, Κωτσόπουλος (60' Μπόνιος), Μπλάτσος (80' Καλογεράκης), Ali Baba

 

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ από την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης, για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Οι νικητές σκόραραν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 10' και στο 15', ενώ διαμόρφωσαν το τελικό 0-3 στο 82'. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Καραχάλιος, Δούρος, Ξεπαπαδάκης, Διονυσόπουλος, Αλέμης (65' Αδαμόπουλος), Τσιράκης, Αντωνάκης (65' Dervishi), Ανανιάδης, Μπερκής, Μιχόπουλος, Γουσέτης (75' Κολοστούμπης)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.