Δύο επερωτήσεις από την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος"

Δύο επερωτήσεις από την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος"

Ιανουάριος 21, 2020 - 16:38
3 σχόλια

Επερώτηση του Πέτρου Τατούλη σχετικά με τις αναθέσεις για την  ζωντανή μετάδοση-βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Επερώτηση κατέθεσε ο Επικεφαλής της Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης, στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που αφορούν στη ζωντανή μετάδοση και βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Τατούλης ζητά  να ενημερωθούν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις συγκεκριμένες συμβάσεις, τις συμβατικές υποχρεώσεις των αναδόχων εταιρειών, κάνοντας ειδική αναφορά στις δηλώσεις του κ. Νίκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Επερώτηση Κωνσταντίνας Νικολάκου σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος της Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» κα. Νικολάκου, με δεδομένα τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας και κυρίως των προγραμματισμένων χειρουργείων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και την ανησυχία των πολιτών της Μεσσηνίας και των όμορων περιοχών, ερωτά την Περιφερειακή Αρχή,

τι πρωτοβουλίες έχει αναλάβει μέχρι σήμερα για την ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης;

 

 

 

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Πισω έχει η αχλάδα την ουρά λένε... Για να πει τώρα ο φωστήρας Νίκας με τι κριτήρια έκανε τις αναθέσεις στα συγκεκριμένα "παπαγαλάκια" του και με ποια κριτήρια, Τα περί δήθεν μεγάλης ακροαματικότητας ας τα τεκμηριώσει βαση νομοθεσίας. (που θα την βρει;) Άραγε ένα κανάλι που δείχνει πορνο (έστω soft) και έχει μεγάλη ακροματικότητα έχει ελπίδες να πάρει την δουλειά απο τον Νίκα; Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς κ Νίκα.

AYTH EINAI H ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ , ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.