Δύο δημοσκοπήσεις «δείχνουν» μείωση της διαφοράς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Την «πατρότητα» της μιας ζητεί ο Κωνσταντινόπουλος

Δύο δημοσκοπήσεις «δείχνουν» μείωση της διαφοράς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Την «πατρότητα» της μιας ζητεί ο Κωνσταντινόπουλος

Σεπτέμβριος 16, 2018 - 11:24
6 σχόλια

«Μεγάλη δημοσκόπηση» που μειώνει περαιτέρω την διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύεται στην εφημερίδα Documento που κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό της για «ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και τη ΝΔ «κολλημένη στο ταβάνι».

Η ποσοστιαία δημοσκοπική διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων ανέρχεται στο 3,5%, σύμφωνα με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση.

Υπενθυμίζεται ότι σε άλλη σημερινή δημοσκόπηση, αυτήν της Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία πραγματοποιήθηκε μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ,  η διαφορά ανάμεσα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στις 5,5 μονάδες.

Η δημοσκόπηση της εφημερίδας Documento καταγράφει πεντακομματική Βουλή, με την Ένωση Κεντρώων, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και Το Ποτάμι, να βρίσκονται εκτός του «ορίου» του 3%.

Αναλυτικότερα τα ποσοστά:

  • ΝΔ : 29,5%
  • ΣΥΡΙΖΑ: 26%
  • Χρυσή Αυγή : 8,1%
  • Κίνημα Αλλαγής : 5,6%
     
  • ΚΚΕ : 4%
  • Ένωση Κεντρώων : 1,3%
     
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες : 0,6%
  • Το Ποτάμι : 0,4%
  • Αδιευκρίνιστη Ψήφος : 12,2%

Κωνσταντινόπουλος εναντίον Documento: Έχετε δει δημοσκόπηση μέχρι σήμερα που να μην αναφέρεται η εταιρεία που την έχει διενεργήσει;

Για προπαγάνδα κατηγορεί την κυβέρνηση και για ανοχή σε αυτή την προπαγάνδα τη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Αρκαδία Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή το γεγονός ότι δεν αναφέρεται από την εφημερίδα «Documento» η επωνυμία της εταιρίας που έχει διενεργήσει τη δημοσκόπηση, που δείχνει ότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα έχει πε΄σει στο 3,5%:

 


6 Σχόλια

Διακρίνω μιά δυσπιστία για τους φοιτητές του Βερναρδάκη από μερικούς

Καλά, τον απόφοιτο της ιατρικής του Βουκουρεστίου, δεν τον συμφέρει να δη την πατρότητα της δημοσκόπησης, εσείς του Αrcadia portal δεν μπαίνετε στον κόπο να διαβάσετε και να ενημερώσετε, μας το σερβίρετε αμάσητο;;;;;; Πάρτε για να μάθετε. www.altsantiri.gr/parapolitika/sto-elachisto-i-psalida-metaxy-nd-syriza-deichnei-nea-dimoskopisi/

Η "έγκυρη" Εφημερίδα των Συντακτών και η ακόμα πιο "έγκυρη" Documento μας ενημερώνουν ότι ο Σύριζα ανακάμπτει. Όποιος δεν το πιστεύει ας ακούσει τι λέει η ΕΡΤ και το ΑΠΕ. Πάνε για συντριβή και κάνουν το μόνο πράγμα που ξέρουν. Σερβίρουν σανό. Ότι και να σερβίρουν όμως, θα συντριβούν. Αυτά πέρναγαν όσο δεν τους είχαν πληρώσει. Τώρα υπάρχει οργή.

@16:50 - Αγαπητέ Συριζαίε, εσύ που διαβάζεις μπακς μπανυ, μπορείς να μας πει κάτι παραπάνω για την "έγκυρη" VoxPop; Έτσι για να γελάσουμε λίγο Κυριακάτικα.

.......και μετά ξυπνήσανε οι συγκεκριμένοι έγκυροι δημοσκόποι των συγκεκριμένων έγκυρων εφημερίδων!!!Το γέλιο που έχει να πέσει με τους συγκεκριμένους και τους αναγνώστες τους το βράδυ των εκλογών δεν λέγεται!!!

Το μόνο που αποδεικνύουν οι «δημοσκοπήσεις» αυτές είναι ο πανικός των ιδεοληπτικών, που μπροστά στην εκλογική συντριβή και την απώλεια της συγκολητικης για τα συντροφιά κουταλα της εξουσίας αντιλαμβάνονται ότι η επόμενη των εκλογών έχει κλάμα: ξεπούλημα της αριστερής ιδεολογίας άρα φάγωμα και γκρίνια στο κόμμα, σύσταση προανακριτικών επιτροπών για τα πεπραγμένα για τη ζημιά που προκάλεσαν οι σταλινικοι νεομνημονιακοι..επενδύουν στο σενάριο της δεξιάς παρένθεσης, παίζοντας πάλι με την εκλογή ΠτΔ..αλλά τώρα ο λαός τους έμαθε..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.