Δυνατά για το «μπαμ» με Ινσάλντο ο Αστέρας

Δυνατά για το «μπαμ» με Ινσάλντο ο Αστέρας

Ιούλιος 17, 2017 - 10:34
2 σχόλια

Το όνομα του Εουχένιο Ινσάλντο φιγουράρει στην κορυφή της κιτρινομπλέ μεταγραφικής λίστας με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 23χρονού επιτελικού μέσου από την Αργεντινή.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών μοιάζουν να είναι καταιγιστικές καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Εουχένιο Ινσάλντο και είναι πολύ πιθανόν ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση να έχει κλείσει θετικά και ο ποδοσφαιριστής να έρθει στην χώρα μας.

Παρότι στην μεταγραφική λίστα με τους στόχους για την θέση του επιτελικού μέσου τα ονόματα κυρίως από την αγορά της Λατινικής Αμερικής ήταν πολλά ο Αστέρας Τρίπολης φαίνεται να καταλήγει στην περίπτωση του νεαρού άσου ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.

Ο Εουχένιο Ισνάλντο είναι 23 ετών, αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1, 80 και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις με την οποία αγωνίστηκε την περσινή χρονιά έχοντας 12 συμμετοχές και 2 ασίστ ενώ έχει περάσει από Ροσάριο Σεντράλ και Ντιφένσα με την οποία μέτρησε 4 γκολ σε 32 αγώνες.

Επίσης ο Εουχένιο Ινσάλντο υπήρξε συμπαίχτης του γνωστού στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό φίλαθλο κοινό Νάτσο Σκόκο στην Νιούλς Ολντ Μποις έχοντας πολύ καλό όνομα στην χώρα του μιας και διαθέτει στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει την προσπάθεια του να ντύσει στα κιτρινομπλέ τον νεαρό Αργεντινό άσο και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης με τις επόμενες ώρες να αναμένεται να καθοριστούν πολλά.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.