Δυνατά για Καπίγια ο Αστέρας

Δυνατά για Καπίγια ο Αστέρας

Ιούλιος 03, 2019 - 10:52
2 σχόλια

Εκτός από τον Φράνσις Φουλάνα που βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης για την θέση του επιτελικού μέσου ακόμα ένα όνομα από την Ισπανία φαίνεται να απασχολεί και μάλιστα έντονα.

Ο λόγος λοιπόν για τον Ίβηρα μέσο Ενέκο Καπίγια με την περίπτωση του να προκρίνεται και να παίζει δυνατά για να είναι αυτός που θα φορέσει την νέα σεζόν την κιτρινομπλέ φανέλα με το νούμερο 10 στην πλάτη.

Ο Ενέκο Καπίγια είναι 24 ετών, αριστεροπόδαρος και είναι μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή με την χρηματιστηριακή του αξία αυτή την στιγμή να ανέρχεται περί της 300.000 ευρώ γεγονός που έχει την δική του σημασία.

Ο Ισπανός μέσος είναι παιδί των ακαδημιών της Ρεάλ Σοσιεδάδ έχοντας εμπειρία και από τη La Liga, όπου και έχει μετρήσει 3 συμμετοχές κόντρα σε Λεβάντε, Γρανάδα και Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2015-2016.

Ο Ενέκο Καπίγια έχει επίσης αγωνιστεί στη Νουμάνια και στη Λεονέσα και με την τελευταία πέρυσι είχε 30 συμμετοχές και 6 γκολ στη Γ' εθνική ενώ γενικά, στην καριέρα του μέχρι τώρα έχει 167 ματς, με 22 γκολ και 6 ασίστ.

Αυτή την στιγμή Φρανσίς Φουλάνα και Ενέκο Καπίγια φαίνεται να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες και μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα είναι ο εκλεκτός και θα έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό της αρκαδικής ομάδας.

Το θέμα του επιτελικού μέσου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας αυτής που διανύουμε και δεν αποκλείεται μέχρι την προσεχή Παρασκεύη να υπάρχουν εξελίξεις.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Λαχεία είναι αυτά και καλά κάνουν και τα τραβάνε. Θυμίζω, Ντε Μπλάσις (Β' Αργεντινής), Ράγιος (Γ' Ισπανίας), Ουσέρο (Β' κ Γ' Ισπανίας). Παιχταράδες για τα Ελληνικά δεδομένα, οι δύο πρώτοι έκαναν και αξιόλογη καριέρα, πολύ περισσότερο ο Ντε Μπλάσις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.