Δυνατά έπαιξε ο Βλάσης στον Αυτιά! (vid)

Δυνατά έπαιξε ο Βλάσης στον Αυτιά! (vid)

Ιούνιος 29, 2019 - 15:28
19 σχόλια

Βλάσης: Προτεραιότητά μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες της Αρκαδίας μας

Σε προνομιακή ώρα και μέρα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική του, καθώς στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου οι υποψήφιοι «μάχονται» για μερικά λεπτά δημοσιότητας. Το ότι ο κ. Βλάσης κατάφερε να εμφανιστεί σε μια ώρα που η εκπομπή του κ. Αυτιά χτυπάει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης φυσικά και λέει πολλά για το στάτους του κ. Βλάση, συμπέρασμα που δικαιώνει και τα σενάρια για πιθανή αξιοποίησή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο κ. Βλάσης πραγματοποίησε εκτεταμένη αναφορά στα ζητήματα της Αρκαδίας ξεκινώντας από το θέμα της αυξανόμενης εγκληματικότητας στα χωριά της Γορτυνίας, της Κυνουρίας και της Μεγαλόπολης, που όπως είπε θα αντιμετωπιστεί άμεσα από την κυβέρνηση ΝΔ. Επιπλέον τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση των πολλών δυνατοτήτων της Αρκαδίας όπως για παράδειγμα ο τουρισμός, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας μορφές θεματικού τουρισμού, όπως για παράδειγμα ο θρησκευτικός-προσκυνηματικός τουρισμός.

Video: 

Κώστας Βλάσης - ΣΚΑΙ - Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά


19 Σχόλια

Μιλάει ο βλασσης τώρα για αστυνομικούς....Ρε θα μας τρελάνεις? Πόσο κόμπλεξ βγάζεις? Οτι σας έλεγαν τότε τα λέτε και εσείς τώρα? όταν είχε έρθει ο Σαμαράς όταν ήταν πρωθυπουργός τα ματ έφταναν απο το πνευματικό μέχρι το στάδιο και μιλάτε? Πραγματικά όποιος σας ψηφίσει, αυτή τη την ΝΔούλα εννοώ, είναι άξιος της μοίρας του.

Θέλει δηλαδή να μας πει ο Βλάσης του ΠΑΣΟΚ ότι όταν ήταν πρωθυπουργοί ο Καραμανλής κι ο Σαμαράς κυκλοφορούσαν παντού μόνοι τους και δεν τους ακολουθούσε ολόκληρο τάγμα αστυνομικών σε κάθε βήμα που έκαν ή σε κάθε τους ομιλία. Ουστ ρε γελοίοι που νομίζετε ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου! Ουστ και πάλι ουστ! Εσύ ιδίως έχεις να φας στις εκλογές μεγαλύτερη σφαλιάρα απ' αυτή που έφαγαν στις δημοτικές ο Παυλής κι ο Σμυρνιώτης!

τι να μας πει ο Βλάσης ,τα πράγματα μιλάνε μόνα τους : χωρίς είσοδο στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας (άκου 5ευρο να δίνουμε εμείς που με τον ιδρώτα μας τα φτιάξαμε),ανασφάλιστοι έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ,μπαίνεις στο νοσοκομείο χωρίς παρέμβαση πολιτικού ,καταλαβαίνεις κ Βλάσση για τι ομιλώ,΄συμπολίτες μας με χαμηλο ή και καθόλου εισόδημα πάνε με την κάρτα τους και ψωνίζουν αξιοπρεπώς τουλάχιστον τα απαραίτητα για να μην πεθάνουν απο την πείνα,έχω και άλλα αλλά δεν φτάνει ο χώρος ,εν κατακλείδι σας ξέρουμε και θυμόμαστε ι καταστροφή φέρατε,δεν θέλουμε επανάληψη του έργου

15:38 ψήφισες τον τιτανομέγιστο Τσιαμούλο έτσι δεν εναι. Η φάπα που έφαγες εσυ ήταν διπλή την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή.

Μην τους ακούς Βλάση... Χάσανε οι δικοί τους και πονάνε... Παμε για μεγάλη νίκη στην Αρκαδία!

Μα τι λέτε εσείς στα σχόλια... Ο Βλάσης είναι φαβορί και ότι λέει θα το κάνει στην υγεία, το τουρισμό, την δημόσια ασφάλεια.. Παμε γερά Γιατρέ! 7 Ιουλίου είναι μέρα νίκης

Μιλάτε γιατί δεν εκτιμάτε το επίπεδο του... Μακάρι να είχαν όλοι οι πολιτικοί το επίπεδο του Βλάση...

18:53 Όχι δεν ψήφισα τον Τσιαμούλο, αλλά μιας και το ανέφερες, το Τζιούμη που πολεμούσαν όλοι και που στο τέλος τους γ##### όλους ψήφισα. Ιακνοποιήθηκες τώρα παπαγαλάκι; Στη σπηλιά σου τώρα και μούγκα

Ρε συ μη γράφεις ένα σχόλιο το λεπτό γιατί καρφώνεσαι. Καταλάβαμε ότι ο Κώστας ζορίζεται αλλά το κάνεις δυκολότερο.

Ο Τσιαμουλάκος κρύβετε στην ίδια τρύπα με τον Σμυρνιώτη έτσι όπως τα έκαναν και οι δυο θα βγαίνει ο Τζιούμης Δήμαρχος μέχρι το 2030.

Οτι και να λετε στις 8 Ιουλιου ξημερωνει μερα αλλαγης, νεα εποχη στην Αρκαδια με μεγαλη νικη ΒΛΑΣΗ! Παμε γερα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.