Το δυναμικό «παρών» της Γορτυνίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» (pics)

Το δυναμικό «παρών» της Γορτυνίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» (pics)

Μάιος 24, 2017 - 20:26
0 σχόλια

Ο Δήμος Γορτυνίας συμμετείχε στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση 2017», που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην οποία έδωσαν το παρόν Περιφέρειες, Δήμοι, παραγωγοί και άλλοι φορείς απ’ όλη την Ελλάδα. Την συμμετοχή και την οργάνωση του περιπτέρου επιμελήθηκε  η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) με στόχο την προβολή και προώθηση της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού της Γορτυνίας στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.

Στο περίπτερο έλαβαν μέρος παραγωγοί της Γορτυνίας που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους  κατόπιν ανακοίνωσης-πρόσκλησης που είχε προηγηθεί, διαθέτοντας προϊόντα όπως μέλι και προϊόντα μελιού, παραδοσιακά ζυμαρικά και ποτά.

Στην αίθουσα με τις γαστρονομικές επιδείξεις, γνωστοί σεφ παρουσίαζαν στο κοινό, τοπικές γεύσεις απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Γορτυνίας είχε σημαντική παρουσία και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της έκθεσης παρουσιάζοντας δικό του πρόγραμμα,  εντυπωσιάζοντας επισκέπτες και εκθέτες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακά τραγούδια από τον γορτύνιο κλαρινίστα Παναγιώτη Λιακόπουλο(Μαυρέλια) και το συγκρότημα του, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου. 

Επίσης, οι εκπρόσωποι του Δήμου Γορτυνίας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους επισκέπτες για τα πλεονεκτήματα της Γορτυνίας και να διαθέσουν διαφημιστικό υλικό.

(Δελτίο Τύπου)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.