Δυναμική παρουσία των κατοίκων της Μεγαλόπολης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος (pics,vid)

Δυναμική παρουσία των κατοίκων της Μεγαλόπολης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος (pics,vid)

Νοέμβριος 28, 2017 - 19:46
3 σχόλια

Με δυναμικό τρόπο οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης πραγματοποίησαν την διαμαρτυρία τους  στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος την Τρίτη 28 Νοεμβρίου ενάντια στο ξεπούλημα λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ.

Πέντε λεωφορεία από την Μεγαλόπολη και πολλοί συμπολίτες μας από την Αθήνα , μαζί με εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΗ , βρίσκονται στο Υπουργείο, μαζί τους ο Βαγγέλης Γιαννακούρας , ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Δ. Παπαδόπουλος με πολλούς δημοτικούς συμβούλους και ο κ. Λαφαζάνης από την Λαϊκή Ενότητα.

Ο γραμματέας της ΛΑΕ και πρώην υπουργός ΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης ανέφερε ότι πρόκειται να συσταθούν ειδικά δικαστήρια για όσους προσπαθήσουν να πωλήσουν τη ΔΕΗ, και κάλεσε το λαό σε εντατικές κινητοποιήσεις.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας, ο οποίος δήλωσε ότι η ΔΕΗ ανήκει στον λαό, προσθέτοντας ότι η εκκλησία θα δώσει τον αγώνα μαζί με τους κατοίκους.

Δείτε το βίντεο από την eurokinissi καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό από την eurokinissi και την διαμαρτυρία των κατοίκων της Μεγαλόπολης.

Σχετικό δημοσίευμα ΕΔΏ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr διαμαρτυρία υπουργείο περιβάλλοντος-ενέργεια για ΔΕΗ Μεγαλόπολη


3 Σχόλια

Οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης λέει και τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο ζήτημα εαν απεικονίζονται 5-6 Μεγαλοπολίτες όλοι κι όλοι. Ναι άλλη δουλειά δεν είχαμε από το να τρέχουμε στις παραστάσεις των συμφεροντολόγων βολεμένων... Άντε και άργησε το σουτάρισμα του συνδικαλομάγαζου μπας και ξεβρομίσει και η Μεγαλόπολη από την σαπίλα δεκαετιών.Έλα κόψτε κι αυτό το σχόλιο όπως κόψατε και το άλλο στο άλλο άρθρο το οποίο έλεγε αλήθειες και δεν ήταν υβριστικό. Και μόνο που θα το διαβάσετε εσείς μου αρκεί όμως.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.