Δυναμικά διεκδικούν τα αναδρομικά τους οι συνταξιούχοι ΔΕΗ Αρκαδίας (pics,vid)

Δυναμικά διεκδικούν τα αναδρομικά τους οι συνταξιούχοι ΔΕΗ Αρκαδίας (pics,vid)

Νοέμβριος 20, 2018 - 11:06
0 σχόλια

«Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτά που δεν χρωστάγαμε να πληρώσουμε, τη στιγμή που είμαστε ένα αυτόνομο Ταμείο» ανέφερε ο κ. Κεπενός σε ενημερωτική εκδήλωση για τα αναδρομικά, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος  Συνταξιούχων ΔΕΗ  Πελοποννήσου – Αιτωλοακαρνανίας  – Ηπείρου  και  Ιονίων Νήσων στην Τρίπολη.

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου ο Σύλλογος  διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη του στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεις και ενημέρωσης από κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου στην Τρίπολη.

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας από συνταξιούχους που ήθελαν να ενημερωθούν για τα τρέχοντα ζητήματα, όπως τα αναδρομικά και οι συντάξεις χηρείας.

Να αναφέρουμε ότι ο κ. Γιώργος Κεπενός, πρόεδρος  του συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ  Πελοποννήσου – Αιτωλοακαρνανίας – Ηπείρου  και  Ιονίων Νήσων στην αρχή της ομιλίας του  μίλησε  και για την  Τοπικής Ομάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Τρίπολη καθώς επίσης αναφέρθηκε σε λοιπά τρέχοντα συνταξιοδοτικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τα μέλη του συλλόγου. «Δεν υπάρχει περίπτωση έως τώρα άνθρωπος που διεκδικεί χρήματα να μην κάνει προσωπική αγωγή σαν φυσικό μέλος» τόνισε ο κ. Κεπενός, προτείνοντας στους συνταξιούχους να διεκδικήσουν τα αναδρομικά τους.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ενημέρωση των συνταξιούχων της ΔΕΗ στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.