Δύσκολη πρόκριση για τη Δόξα Μεγαλόπολης (photos)

Δύσκολη πρόκριση για τη Δόξα Μεγαλόπολης (photos)

Σεπτέμβριος 23, 2012 - 19:13
2 σχόλια

Με γκολ του Παναγιωτίδη στο 104’ η Δόξα Μεγαλόπολης κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως η Αναγέννηση είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και τον τερματοφύλακα Βαρούχα σε εξαιρετική ημέρα, οδήγησε τον αγώνα στην παράταση, όπου οι γηπεδούχοι υπερείχαν σε φυσική κατάσταση και μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη.
 

Δόξα Μεγαλόπολης: Αναγνωστόπουλος, Αλεξανδρής, Λαλιωτίτης, Μοσχίδης, Σβερκούνος, Παναγιωτόπουλος, Μήτσης, Παναγιωτίδης, Μαχαίρας, Παπαδόπουλος, Αντώνακας
Αναγέννηση: Βαρούχας, Ρήγας, Σταυριανίδης, Θ. Μπόγρης, Παπαγεωργίου, Β. Μπόγρης, Δελής, Πολυχρονόπουλος, Ντεβέρος, Ρηγόπουλος, Βαφειάδης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

"όμως η Αναγέννηση είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και τον τερματοφύλακα Βαρούχα σε εξαιρετική ημέρα" Και λιγα λετε..καλυτερη εμφανιση τερματοφυλακα εχω πολλα χρονια να δω σε αυτο το επιπεδο.. ο εμπειρος πορτιερο της αναγεννησης κατεβασε στην κυριολεξια τα ρολλα και αναγκασε τους φιλαθλους της μεγαλοπολης να παρακαλουν τον προεδρο της ομαδας να κρατησει τον βαρουχα στην ομαδα και να μην φυγει καν για τριπολη! πραγματικα ημουν στο γηπεδο και και ο βαρουχας ηταν σημειο αναφορας απο το 1ο λεπτο. μπραβο στον τερματοφυλακα της ομαδας αλλα και σε ολους τους υπολοιπους παιχτες για την προσπαθεια τους απεναντι σε μια σαφως πιο ετοιμη ομαδα.. υγ. ειχα ξαναγραψει σε προηγουμενο θεμα οτι παιχτες σαν τον βαρουχα μπορουν να σηκωσουν την ομαδα στις πλατες τους και να την πανε ψηλα..αυτο φανηκε εχθες με τον καλυτερο τροπο.

ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ Κ ΠΟΛΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ.ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ.ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ...ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.