Δύο προπονήσεις σήμερα - Εισιτήρια για τον αγώνα με ΑΕΚ

Δύο προπονήσεις σήμερα - Εισιτήρια για τον αγώνα με ΑΕΚ

Σεπτέμβριος 15, 2010 - 14:57

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Αστέρα, θυμίζοντας μέρες προετοιμασίας καθώς στην πρωινή είχε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, πολύ τρέξιμο με ταχύτητες, έλκηθρα, ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η απογευματινή περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα και τακτικής στο γήπεδο εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, για το οποίο δεν υπολογίζεται ο Τσικόντζι Ουντότζι που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Αράς, Ορόθκο, αλλά και ο Καρέρα που θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια για τον αγώνα του Αστέρα στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010, θα διατίθενται από την Μπουτίκ της ΠΑΕ από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρες από 10.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Πλατείας Πετρινού από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.
Όσα εισιτήρια δεν διατεθούν κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ στη Θύρα 20, 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τιμή εισιτηρίου: 20€

Ειδήσεις: