ΔΣ Μεγαλόπολης: Οξεία επίθεση στον Παναγιώτη Μπούρα από Φουσέκη και Τσιριγώτη

ΔΣ Μεγαλόπολης: Οξεία επίθεση στον Παναγιώτη Μπούρα από Φουσέκη και Τσιριγώτη

Μάρτιος 15, 2018 - 11:14
0 σχόλια

Πολύ μεγάλη ένταση είχαμε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης , στην διάρκεια συζήτησης του 1ου θέματος ημερήσιας διάυαξης με τίτλο: Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού εσόδων & εξόδων του Δήμου Μεγαλόπολης οικ. έτους 2018 με βάση τα πραγματικά και οικονομικά αποτελέσματα και μεγέθη, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί την 31.12.2017 (άρθρο 4 της αριθμ. πρωτ.: οικ. 25595/26-07-2017 Υπουργικής Απόφασης) και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018.

Αφορμή ήταν η βροχή κατηγορίων που εκτόξευσαν οι κ.κ. Φουσέκης και Τσιριγώτης εναντίον του τέως δημάρχου Παναγιώτη Μπούρα.

Από τα τόσα που ακούστηκαν ξεχωρίσαμε:

Τον κατηγόρησαν ότι αυτός και η παράταξη του σκόπιμα δημιουργεί εμπόδια στο έργο της δημοτικής αρχής με αναφορές και καταγγελίες που γίνονται , σαν παράδειγμα ανέφεραν την περίπτωση της ένστασης κατά του Προυπολογισμού του 2018.

Τον κατηγόρησαν ότι κάνει ερωτήματα για λογιστικά θέματα που όμως αφορούσαν την δική του περίοδο.

Ο Σπύρος Τσιριγώτης έφτασε σε σημείο να τον αποκαλέσει «Διαπλεκόμενο» επειδή όπως κατήγγειλε πηγαίνει στον επίτροπο για να σταματήσει το έργο της Τηλεθέρμανσης , εξυπηρετώντας συμφέροντα συγκεκριμένης εταιρίας.

Ο Γιάννης Φουσέκης στην εισήγηση του έκανε αναλυτική αναφορά στον τρόπο που γράφεται το ειδικό τέλος της ΔΕΗ στον Προυπολογισμό από το 2010, ( λόγος για τον οποίον είχε κάνει ένσταση η παράταξη Μπούρα) και άνοιξε θέμα συζήτησης για τον δικαστικό έλεγχο που γίνεται για το θέμα των τελών του Λατομείου.
Με λίγα λόγια μέσα σε μια συζήτηση χθες μπήκαν ξαφνικά όλα τα μεγάλα και σοβαρά θέματα που έχουν απασχολήσει την πολιτική ζωή της Μεγαλόπολης.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη Μπούρα ό οποίος έκανε λόγο για επίθεση χωρίς λόγο στο πρόσωπο του και υπεραμύνθηκε των επιλογών του σαν αντιπολίτευση , ενώ έκανε και κάποιες αναφορές για το θέμα του Λατομείου και τον έλεγχο που γίνεται.

Τέλος ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης υποστήριξε και αυτός ότι η αντιπολίτευση που του κάνουν δεν είναι πολιτικά ορθή και ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην υπάρχει έργο. Τόνισε μάλιστα απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Μπούρα ότι θα γίνουν πολλά έργα μέχρι τις εκλογές, τόσα που ο κ. Μπούρας θα έχει σαν μοναδική επιλογή να υποστηρίξει τον ίδιο για Δήμαρχο, όπως είπε χαρακτηριστικά, στις επόμενες εκλογές θα έχω την υποστήριξη 4 πρώην Δημάρχων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν , η διάρκεια είναι μεγάλη αλλά επειδή ακούστηκαν πολλά πράγματα το μεταφέρουμε ολόκληρο.

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.