ΔΣ Μεγαλόπολης: Η συνεδρίαση με εκπροσώπους της γραμματείας Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (pics,vid)

ΔΣ Μεγαλόπολης: Η συνεδρίαση με εκπροσώπους της γραμματείας Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (pics,vid)

Φεβρουάριος 20, 2020 - 08:57
0 σχόλια

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης , έγινε σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου με μοναδικό θέμα: Ενημέρωση Εκπροσώπων της Ειδικής Γραμματείας Ενεργειακής Μετάβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον Σχεδιασμό και τις Προτεραιότητες του Δήμου Μεγαλόπολης – Συμμετοχή του Δικτύου Δήμων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ».

Στην αίθουσα του συμβουλίου βρέθηκε ο Ιωάννης Γεώργιζας και η κα. Νικολέτα Μανέτα του δικτύου ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ και οι κ.κ. Robert Polock, Paul Baker και Αλέξανδρο Βίκο οι οποίοι όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης , είναι εμπειρογνώμονες της Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι εκπρόσωποι της ειδικής γραμματείας βρίσκονται στην Μεγαλόπολη από χθες Τρίτη και συναντήθηκαν με επιχειρηματίες, με στελέχη της ΔΕΗ , με φορείς της πόλης. Σε συνεργασία με την ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ θα συλλέξουν στοιχεία της περιοχής και προτάσεις που συγκεντρώνει ο Δήμος Μεγαλόπολης και θα βοηθήσουν τον Δήμο να προτείνει συγκεκριμένες δράσεις και να βρει πηγές χρηματοδότησης , στα πλαίσια των ενεργειών που πρέπει να γίνουν για την μεταλιγνιτική περίοδο.

Στην αίθουσα του συμβουλίου βρέθηκαν μερικοί πολίτες αλλά και μέλη της της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” οι οποίοι άνοιξαν για λίγο ένα πανώ που έγραφε συνθήματα εναντίον της βίαιης απολιγνιτοποίησης.

δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν στην συζήτηση:

 

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Video: 

Δ.Σ. Μεγαλόπολης με εκπροσώπους της γραμματείας της Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.