ΔΣ Μεγαλόπολης: Η αντιπολίτευση της συμπολίτευσης και οι κόντρες μέσα στην πλειοψηφία (vid)

ΔΣ Μεγαλόπολης: Η αντιπολίτευση της συμπολίτευσης και οι κόντρες μέσα στην πλειοψηφία (vid)

Οκτώβριος 16, 2018 - 09:20
0 σχόλια

Παρακολουθώντας το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης, βρεθήκαμε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη.

2 σύμβουλοι της πλειοψηφίας άσκησαν δριμύτατη και σκληρή κριτική κατά της παράταξης τους και  έθεσαν ερωτήματα στον Δήμαρχο και τους αντιδήμαρχους αλλά έκαναν και σκληρές παρεμβάσεις.

Αν εξαιρέσουμε τον Δημήτριο Αλεξόπουλο που ξεκίνησε με μια ερώτηση για τα μηχανήματα του δήμου, όλοι οι υπόλοιποι σύμβουλοι στην αίθουσα ανήκουν στην παράταξη Παπαδόπουλου. Αν κάποιος όμως δεν ήξερε πρόσωπα και πράγματα θα μπερδευόταν.

Είδαμε λοιπόν να πέφτουν βροχή οι ερωτήσεις κυρίως από τον Γιάνη Φουσέκη αλλά και από τον Χρήστο Μανιάτη. Οι ερωτήσεις αφορούσαν σχεδόν τα πάντα. Από τα μηχανήματα του Δήμου, την χορήγηση καυσίμων , τις συντηρήσεις, τις χρηματοδοτήσεις του δήμου, το μέγεθος των ιδίων πόρων του Δήμου, τις χρηματοδοτήσεις των σωματείων, διάφορα έργα που δηλώθηκε ότι έχουν καθυστερήσει, εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο , ακόμα και την μη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

Οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις ιδίως του Γιάννη Φουσέκη ήταν έντονες, υπήρχαν ακόμα και σημεία αντεγκλήσεων με «συντρόφους» του δημοτικούς σύμβουλους. Μάλιστα σε κάποια σημεία ο Γιάννης Φουσέκης άφησε υπονοούμενα και για συμπεριφορές υπαλλήλων αλλά και εργολάβων.

Εδώ και 4 χρόνια που είναι Δήμαρχος ο Διονύσιος Παπαδόπουλος, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να γίνεται τόσο δυνατή, επίμονη κριτική και αντιπολίτευση στην Δημοτική Αρχή.Και έγινε από τα 2 πιο βασικά στελέχη του συνδυασμού! Η εικόνα που αποκόμισαν όσοι παρακολούθησαν το συμβούλιο , είναι ότι μετά την αποχώρηση Μιχόπουλου την άνοιξη του 2018, τώρα υπάρχει και νέο πρόβλημα -μεγαλύτερο- στην συνοχή της πλειοψηφίας στην δημοτική αρχή.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από το χθεσινό συμβούλιο για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα…

Περισσότερα  στο Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Δημ.Συμβούλιο Μεγαλόπολης 15/10/2018 - Βίντεο 1 από 4


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.