ΔΣ Γορτυνίας: Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την κατάργηση Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια

ΔΣ Γορτυνίας: Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την κατάργηση Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια

Ιανουάριος 06, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την σχεδιαζόμενη κατάργηση καταστήματος Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας στην Τ.Κ. Τροπαίων. Ζητά την εξαίρεση του καταστήματος από την πολιτική κατάργησης καταστημάτων της Τράπεζας.

Η περιοχή έχει σημαντική τουριστική και αγροτική δραστηριότητα, αλλά είναι ορεινή με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των χωριών, με κατοίκους που είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω έλλειψης υποδομών, αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής. Η προσπάθεια του Δήμου να ενισχύσει την οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή δέχεται ισχυρό πλήγμα με την κατάργηση του καταστήματος, που θα αποτελέσει μία ακόμη αιτία υποβάθμισης της περιοχής.

Ο Δήμος Γορτυνίας, ως μεγάλος πελάτης με σημαντική κίνηση κεφαλαίων ετησίως, έχει επιλέξει την Εθνική Τράπεζα επειδή έχει υποκαταστήματα σε κεντρικά σημεία του Δήμου και ζητά να εξεταστεί με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.