Δρομείς ανόδου με 3x3

Δρομείς ανόδου με 3x3

Ιούνιος 26, 2016 - 15:17
0 σχόλια

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Δρομέα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεωσεις της στους αγώνες μπαράζ που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ με την νίκη της με σκορ 55-53 του Βουρείου ΑΟΛ.

Η ομάδα της Τρίπολης μετέτρεψε σε θρίαμβο τους αγώνες της στο ειδικό πρωτάθλημα φθάνωντας στην άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 κατηγορία μπάσκετ και μάλιστα με το αήττητο των 3 νικών σε ισάρυθμα παιχνίδια.

Τα κορίτσια του Δρομέα παρά το νέκταρ της ανόδου λίγες μονό ωρες πριν με την νίκη επί του ΟΚΑ Αρκάδι το απόγευμα της Κυριακής (25/6) κέρδισαν μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην παράταση και την ομάδα του ΑΟΛ Βουρείου τερματίζοντας στην κορυφή.

Το γεγονός αυτό δείχνει και την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα όλο αυτό τιο διάστημα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο πνευματικό τομέα με τα κορίτσια να παραμένουν απόλυτα συγκεντρωμένες μέσα στο παρκέ σε κάθε αγώνα.

Αναφορικά με το παιχνίδι η ομάδα του ΑΟΛ Βουρείου ξεκίνησε καλύτερα και μάλιστα έφθασε την διαφορά και σε διψήφια επίπεδα με το τέλος της πρώτης περιόδου με τους Δρομείς σιγά, σιγά να αντιδρούν να κατεβάζουν την διαφορά και να οδηγούν στο τέλος τον αγώνα στις ειδικές καταστάσεις με την αμαμέτρηση να οδηγείται στην παράταση μετά το 47-47 στο τέλος της 4ης περιόδου.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Δρομείς έδειξαν να έχουν περισσότερα αποθέματα ενέργειας και με καθαρό μυαλό στα κρίσημα σημεία να επικρατούν με 55-53 και να παίρνουν το τρίτο τους ροζ φύλλο αγώνα σε ισάρυθμα παιχνίδια.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα της Τρίπολης η Μπαρουξή με 24 πόντους με άξια συμπαραστάτρια της την Στασινού που σημείωσε 19.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.