Δριμεία απάντηση Σμυρνιώτη σε Παυλή για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών

Δριμεία απάντηση Σμυρνιώτη σε Παυλή για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών

Απρίλιος 24, 2014 - 14:27

Η αντιπολίτευση συνεχίζει να λαϊκίζει.
Αποδεδειγμένα η λειτουργία των λαϊκών αγορών είναι απόλυτα σωστή για όλους .

Σε κλίμα αντιπαράθεσης φαίνεται να διεξάγεται η συζήτηση μέσω "δελτίων τύπου" της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης σχετικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών, ενώ πρώτος "έβαλε" τον λίθο της εν λόγω έντονης διαφωνίας ο Δημήτρης Παυλής με χθεσινό δελτίο τύπου, όπου μίλησε για προεκλογικά παζάρια στις λαϊκές αγορές. Αναλυτικά, η παρούσα δημοτική αρχή της πόλης αναφέρει σχετικά με τα ανωτέρω:

Είναι πραγματικά λυπηρό να διαπιστώνουμε ότι για ακόμη μια φορά η αντιπολίτευση δεν ασκεί σωστά το ρόλο της. Παρά μόνο λαϊκίζει και λασπολογεί εις βάρος των δημοτών.

Με ψέματα δεν χτίζεται το αύριο του τόπου μας , αντίθετα καταστρέφεται.

Η Δημοτική Αρχή παραμένει σταθερή στην πορεία της.  Είναι και θα είναι πάντα κοντά στους αγρότες και τους παραγωγούς κάτι το οποίο έχει αποδείξει με τη σύσταση του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης .

Όσον αφορά τον τομέα των λαϊκών αγορών και τη λειτουργία τους, αποδεδειγμένα, είναι απόλυτα σωστή και εξυπηρετεί όλους τους πωλητές αλλά και τους καταναλωτές.  

Η Δημοτική Αρχή με τον  Κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών της πόλης καθορίζει όλα όσα απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία τους.

   Δυστυχώς η αντιπολίτευση δεν γνωρίζει ούτε τη διαδικασία που ακολουθεί τον Κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών  , ούτε καν τις αρμοδιότητες που πρέπει να αναλάβουν άλλες υπηρεσίες εκτός Δήμου για την άρτια λειτουργία τους.

Ενημερώνουμε λοιπόν  τον  κ. Δημήτρη Παυλή και την παράταξη του πως για την τροποποίηση της χωροταξίας τόσο της Λαϊκής Αγοράς της Πλ. Βαλτετσίου όσο και της Πλ. Μαντινείας ( Μπασιάκου) , για τις οποίες υπάρχουν και αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου , αρμόδιες είναι οι υπηρεσίες του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της  Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας  Πελοποννήσου.

Η  Δημοτική Αρχή , στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της , θα συνεχίσει το συντονισμένο πρόγραμμα της γιατί πάνω από όλα σέβεται τους δημότες και τις ανάγκες τους , όσο και αυτό κάποιους τους ενοχλεί.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: