Δράσεις από το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την ενίσχυση του τουρισμού των Δήμων της Αρκαδίας

Δράσεις από το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την ενίσχυση του τουρισμού των Δήμων της Αρκαδίας

Ιούνιος 15, 2020 - 11:29
1 σχόλια

Η τουριστική σεζόν άνοιξε με πανηγυρικό τρόπο από τη Σαντορίνη, όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην πατριδα μας για το καλοκαίρι μετά την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως όλα τα τουριστικά μέρη της Ελλάδας, έτσι και η Αρκαδία επλήγη από το κλείσιμο των τουριστικών επιχειρήσεων και τις ακυρώσεις των κρατήσεων από το Πάσχα και μετά.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και να διαφημίσει τις ομορφιές του τόπου μας, έχει ξεκινήσει τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού σποτ υψηλών προδιαγραφών. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τη Γορτυνία, και τη Βόρεια Κυνουρία,  ενώ σύντομα θα γίνουν γυρίσματα και στους άλλους Δήμους της Αρκαδίας.

Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλυφθεί όσο το δυνατόν το χαμένο έδαφος, να ενισχυθούν οι τοπικές επιχειρήσεις και να διαφημιστούν οι ομορφιές της Αρκαδίας, προκειμένου να μην χαθεί ολότελα η τουριστική σεζόν με την ασφάλεια που ορίζει η νέα πραγματικότητα.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.