Δ.Παυλής: Είμαστε σε αδιέξοδο, να μπει δεματοποιητής!

Δ.Παυλής: Είμαστε σε αδιέξοδο, να μπει δεματοποιητής!

Αύγουστος 02, 2011 - 17:48
5 σχόλια

"Να βρούμε χώρο άμεσα, να χωροθετήσουμε και να τοποθετήσουμε τον δεματοποιητή. Παράλληλα να πιέσουμε και εμείς σαν Δήμος αλλά και οι άλλοι φορείς, αφόρητα την περιφέρεια για την οριστικη λύση και διαχείριση των απορριμμάτων." Η δήλωση ανήκει στον

επικεφαλής της μείζονας μειοψηφίας του Δ.Σ Τρίπολης ο οποίος μετά τη χθεσινή, ανούσια ως είπε συζήτηση στο Δ.Σ για τα απορρίμματα , παρέθεσε συνέντευξη τύπου και τάχθηκε υπέρ της προσωρινής λύσης του δεματοποιητή αφού έτσι ορίζει ο ΠΕΣΔΑ απο τη μια και απο την άλλη η δημοτική αρχή της Τρίπολης δεν έχει προτάσεις πέραν των αντιρρήσεων που προβάλλει για τον δεματοποιητή. ο Δ. Παυλής ξεκαθάρισε πως δεν είναι υπέρ του δεματοποιητή ως λύση αφού στην Ελλάδα ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, ωστόσο παραδέχτηκε πως σήμερα υπάρχει αδιέξοδο, πως τα πρόστιμα είναι προ των πυλών και πως ο Δήμος Τρίπολης θα πρέπει να πράξει γενναια, να προχωρήσει σε πράξεις αφήνοντας τα ωραία λόγια , τις καθυστερήσεις και το πολιτικό κόστος στην άκρη. Ο Δ. Παυλής ανέφερε πως ο ΦΟΣΔΑ είναι ένας φορέας ο οποίος είναι ανύπαρκτος και πως ο Δήμος έχει την ευθύνη της προσωρινής λύσης υπενθυμίζοντας πως οι διαδικασίες απο την περιφέρεια και το Υπουργείο προχωρούν ερήμην του Δήμου Τρίπολης. Τέλος μέμφθηκε την πρόταση της κομποστοποίησης αφού όπως ανέφερε για να λειτουργήσει χρειάζεται 6-10 μήνες και αυτός ο χρόνος πλέον δεν υπάρχει.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/N4GnfiY1g5g


5 Σχόλια

Ο Τσαμούλος και ο Κακλαμάνος συμφωνούν; Δεν νομίζω. Τι λένε τώρα Οι Τσαμουλοκακλαμαναίοι;

Κοίτα πρεμούρα......Γιατί δεν τους ρωτάς;;;Καλό ειναι που σε ενδιαφέρει η γνώμη τους...γιατι απο την πλευρά της δημοτικής αρχής,γνώμη δεν ακούγεται...

O ΠΑΥΛΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ MME ME THN KΑΜΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΩΣ ΛΥΣΗ ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ , ΜΕΤΑ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ...ΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ, Ο ΠΑΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ! ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ... ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.ΕΔΩ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ!!!! Ο ΠΑΥΛΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ! ΑΡΑ...; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΤΕΛΟΣ... Ο ΠΑΥΛΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ!!!

κ. Παυλή και σας τις συνεντεύξεις η Παρασκαευή σας τις γράφει;;;;

ΑΝΟΝΥΜΕ ΤΟΝ 3:01 Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΜΑΝΙΑΤΑΚΟ!