Δόξα - Παναρκαδικός με «φόντο» το Κύπελλο

Δόξα - Παναρκαδικός με «φόντο» το Κύπελλο

Φεβρουάριος 09, 2016 - 11:33
1 σχόλια

Δόξα Μεγαλόπολης και Παναρκαδικός προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη (10/2, 17:00) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Πάντα στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα σε έναν τελικό φαβορί και αουτσάιντερ δεν υπάρχουν, παρά τη διαφορά δυναμικότητας που μπορεί να προκύπτει ανάμεσα στους μονομάχους με τις ομάδες να ξεκινούν τον αγώνα από την ίδια αφετηρία.

Στην αναμέτρηση αυτή μεταξύ της Δόξας Μεγαλόπολης και του Παναρκαδικού οι δύο ομάδες αναμένεται να πάνε στον τελικό με κάποιες ιδιαιτερότητες, οι οποίες μένει να φανεί στο χορτάρι του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το κατά πόσον θα τις επηρεάσουν η όχι.

Για την τυπικά γηπεδούχο Δόξα η ισοπαλία κόντρα στην Τεγέα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος λίγες ημέρες νωρίτερα έφερε τους κυανολευκους στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ασφαλώς αποτέλεσε ένα δυνατό σοκ για την ομάδα που ψάχνει να βγάλει αντίδραση κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, έτσι ώστε να κάνει την υπέρβασή της και να πάει το κύπελλο στη Μεγαλόπολη.

Από την άλλη ο Παναρκαδικός  είναι η ομάδα που θα κληθεί να διαχειριστεί το «πρέπει» του φαβορί στον ψυχολογικό τομέα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει το κατά πόσον η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρασίνων λόγω της αναβολής αγώνων από την Γ' Εθνική θα παίξει τον ρόλο της, με το τριφύλλι να μετρά τον τελευταίο του επίσημο αγώνα από το παιχνίδι και πάλι για το Κύπελλο Αρκαδίας και τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Πανθυρεατικό στις 27/1.

Όλα αυτά είναι στοιχεία που ασφαλώς έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, ωστόσο σε έναν τελικό κυπέλλου αυτό που μετρά κυρίως, πέραν από τακτικές και αριθμούς, είναι το πάθος, η θέληση και το ποιος θα έχει το καθαρό μυαλό για να σηκώσει στο τέλος το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στην αναμέτρηση αυτή συναντιόνται έπειτα από πολύ καιρό δύο από τις ιστορικότερες ομάδες της Αρκαδίας, που η καθεμιά έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία τόσο στις εγχώριες όσο και στις Εθνικές κατηγορίες όπου έχουν αγωνιστεί, όπως συμβαίνει και τη χρονιά που διανύουμε με τον Παναρκαδικό.

Η Δόξα Μεγαλόπολης των 8 κατακτήσεων του Κυπέλλου Αρκαδίας θέλει για μία ακόμα φορά να φθάσει στην κορυφή που θα τις δώσει το δικαίωμα να περάσει μάλιστα μόνη στην πρώτη θέση των κατακτήσεων στην ιστορία του θεσμού, με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν σε τελικό έπειτα από την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 και την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στον Πανθυρεατικό με 2-1.

Ο Παναρκαδικός των 6 κατακτήσεων του Κυπέλλου Αρκαδίας θέλει να σηκώσει ξανά ένα τρόπαιο ύστερα από 3 χρονιά και να πιστοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητά του. Οι πράσινοι επιστρέφουν σε τελικό από τη σεζόν 2012-2013 και την κατάκτηση του κυπέλου κόντρα στο Λεωνίδιο.

Σε λίγες ημέρες, λοιπον  45ος τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας αναμένεται συγκλονιστικός και με πολλές συγκινήσεις. Δόξα Μεγαλόπολης - Παναρκαδικός με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο. Ας τους απολαύσουμε...

Το Kafeneio-Megalopolis.gr και το ArcadiaPortal.gr θα μεταδώσουν ζωντανά στο διαδίκτυο τον αγώνα (Δείτε ΕΔΩ)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.