Δόξα Μεγαλόπολης: Πέντε ανανεώσεις και μια μεταγραφή

Δόξα Μεγαλόπολης: Πέντε ανανεώσεις και μια μεταγραφή

Ιούλιος 29, 2016 - 11:50
1 σχόλια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της Δόξας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρει την ομάδα της Μεγαλόπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι κυναλέυκοι με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό την ανανέωση της συνεργασίας τους με πέντε ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και την απόκτηση της πρώτης τους μεταγραφής.

Αναλυτικά

O AΟΜ ΔΟΞΑ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τους αθλητές Νάνο Χρήστο , Αντώνακα Παναγιώτη , Παναγιωτόπουλο Αποστόλη και Δρόσο Χρήστο και Ρούτση Ρήγα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εύχεται στους αθλητές καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Επίσης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημητρόπουλο Κωνσταντίνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Εκφράζει την μεγάλη του χαρά για την επιστροφή αθλητή στην ομάδα από όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Που πατε με αυτη την ομαδα και αυτον τον προπονιτη?Ολο πενταρες θα μαζευετε.Αν δεν βαλετε βαθια το χερι μεσα στην τσεπη ομαδα με αυτους που εχετε δεν φτιαχνετε.Αλλο το τοπικο και αλλο η Γ 'εθνικη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.