Δόξα Μεγαλόπολης - Παναρκαδικός 2 - 0 (vid)

Δόξα Μεγαλόπολης - Παναρκαδικός 2 - 0 (vid)

Μάρτιος 12, 2017 - 19:07
2 σχόλια

Το μεγάλο Αρκαδικό ντέρμπι του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ του Παναρκαδικού και της Δόξας βάφτηκε στα κυανόλευκα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της Μεγαλόπολης να επικρατεί με 2-0.

Μετά από το στείρο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ο Παναρκαδικός στα πρώτα λεπτά της επανάληψης έφθασε μια ανάσα από το γκολ όταν ο Χρήστου σε διώξιμο του έστειλε την μπάλα στην πλάτη του Τέλη Σαλαπάτα για να βρει αυτή το δοκάρι και στην συνέχεια να περάσει άουτ.

Η Δόξα όμως λίγα λεπτά αργότερα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ όταν ο Πρίκας με άψογη μπαλά τρύπα στο 57’ πέρασε στον Παναγιωτίδη και αυτός αφού πρώτα απέφυγε τον Καπετάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 78’ οι κυανόλευκοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Γκεντιάν Πέπα να πλασάρει εύστοχα από κοντά και να γράφει το τελικό 2-0.

Πιο αποφασιστική η Δόξα που καίγονταν για βαθμούς και πήρε μια σπουδαία νίκη και παράλληλα βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας ενώ από την άλλη ο Παναρκαδικός διεύρυνε το σερί των αρνητικών του αποτελεσμάτων.

Δόξα Μεγαλόπολης - Παναρκαδικός 2-0

56ο. Παναγιωτιδης,78o Πέππα

Δόξα Μεγαλόπολης: Χρήστου, Λεβέντης, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Θ. Ασημακόπουλος (Δρόσσος), Πρίκας (Πέππα), Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος ( Ασημακόπουλος)

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, , Δήμος, Κυριακόπουλος, Μέλλος ( Καραμήτος), Βελισσάρης (Σταθουλόπουλος), Τ. Σαλαπάτας, Π. Σαλαπάτας, Γιουκούδης (Καδά

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Δόξα Μεγαλόπολης-Παναρκαδικός.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Δόξα Μεγαλόπολης-Παναρκαδικός 2-0


2 Σχόλια

Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε.... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.