Δόξα Μεγαλόπολης: Μεταγραφές και φιλικό στην Καλαμάτα

Δόξα Μεγαλόπολης: Μεταγραφές και φιλικό στην Καλαμάτα

Αύγουστος 18, 2016 - 17:00
0 σχόλια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Δόξα καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει της παρθενικής της παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης βρήκε στο πρόσωπο του Νίκου Παναγιωτίδη που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον Πιερικό τον επιθετικό που αναζητούσε ενώ επένδυσε και στο μέλλον με την απόκτηση του 18χρονού Νίκου Μανιού ο οποίος είναι παιδί των ακαδημιών του Παναθηναϊκού αφού προέρχεται τα τμήματα υποδομής των πρασίνων και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στα Γλυκά Νερά.

Όμως η Δόξα δεν σταματά εκεί αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα δύο μεταγραφών. Ο λόγος για τους Κώστας και Θανάση Ασημακόπουλο με τον πρώτο να αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και τον δεύτερο στην επίθεση που την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στο τοπικό πρωτάθλημα Ηλείας.

Παράλληλα με τα μεταγραφικά η Δόξα Μεγαλόπολης αναμένεται να δώσει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι την Κυριακή 21 Αυγούστου με αντίπαλο την Καλαμάτα στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την δυνατότητα να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία ο Βασίλης Κούβαλης και οι συνεργάτες βάζουν τις βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας έτοιμης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος με το προπονητικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.