Δόθηκε η λύση για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που σαπίζει δέκα χρόνια στα υπόγεια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου; (vid)

Δόθηκε η λύση για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που σαπίζει δέκα χρόνια στα υπόγεια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου; (vid)

Οκτώβριος 24, 2019 - 12:00
5 σχόλια

Για τα μηχανήματα που σαπίζουν από το 2009 στο υπόγειο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μίλησε ο διοικητής του κ. Τομάρας Πέτρος την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Να αναφέρουμε ότι σύγχρονος Ιατροτεχνολογικος εξοπλισμός ήρθε μετά την ανακαίνιση του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Την βρήκαμε αυτή την κατάσταση, είμαστε στα δικαστήρια και τα μηχανήματα είναι απλήρωτα, προσπάθησα να επιλύσω αυτή την κατάσταση.

Τα μηχανήματα αυτά ήρθαν στο Νοσοκομείο χωρίς να τηρηθούν οι διαδικασίες και δεν μπόρεσε να τα αγγίξει κανείς. Κάποια που τα είχαν απολύτως ανάγκη οι ιατροί τα έχουν πάρει και τα λειτουργούν, είπε.

Ο κ. Τομάρας τόνισε ότι έχει έρθει σε επαφή με Υπουργείο και με ΥΠΕ και πρόσφατα έγινε μια νομοθετική ρύθμιση η οποία θα λύσει το πρόβλημα.

Δείτε εδώ τα μηχανήματα που βρίσκονται στις αποθήκες, όπως τα αναλύει ο χειρουργός του Παναρκαδικού κ. Παπασταματάκης Γεώργιος

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εξελίξεις για τον εξοπλισμό που σαπίζει στα υπόγεια του Παναρκαδικού;


5 Σχόλια

εσυ που τάχα κόπτεσαι για την ...πατατήτηση (χαχαχαχα) του κ. Τομάρα μάθε ότι τα μηχανήματα αυτά τα είχε η κυβερνηση του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (2009 γαρ) και από τότε είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ οι προμηθευτές. Τότε δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΝΔούλα η φιλενάδα σου

Σαπίζουν δέκα χρόνια στο υπόγειο... πλάκα μας κάνουν; και περιμένουν να δουλέψουν αυτά τα "υπερσύγχρονα" (για την εποχή τους) μηχανήματα;

Σύγχρονα ήταν πριν δέκα χρόνια... Τώρα βράσε ορυζα και ποιος θα τα δουλέψει??? Εδώ έκλεισε μαγνητικός κ αξονικός από μόνα τους δεν δουλεύουν τα σημάδια.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.