Δώστε στον Άδωνι το ΚΙΝΑΛ και τα ζιβάγκο του Ανδρέα!..

Δώστε στον Άδωνι το ΚΙΝΑΛ και τα ζιβάγκο του Ανδρέα!..

Ιανουάριος 09, 2019 - 17:01
0 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Τον εαυτό του ξεπέρασε αυτός ο κολοσσός της πολιτικής, αυτός ο απαράμιλλος πολιτικός, με κάτι δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό του news247.

Ο Άδωνις ο αιώνιος πολέμιος του ΠαΣοΚ και των επιγόνων του, είπε ότι ζήτησε από τη Φώφη την ηγεσία του Κινήματος. «Δώστο μου, Φώφη μου, και εγώ θα το πάω στο 10%, ως και το ζιβάγκο του Ανδρέα θα φορέσω!».

Και τώρα το καλύτερο: «Ο Ανδρέας έκανε πολλά καλά πράγματα», είπε ο Άδωνις και σύσσωμο το παλαιό ΠαΣοΚ το ορθόδοξο σταυροκοπιέται, ακούγοντας τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να μιλάει με καλά λόγια για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Άδωνις δεν είναι πρωταθλητής στο καλαμπούρι, αλλά το χορατό αυτό ήταν καλό. Ιδίως αυτό το «μέσα σε λίγες ημέρες θα ανεβάσω στο 10% το ΚΙΝΑΛ»...

Αυτά, τέλος πάντων, είπε ο Άδωνις στον σταθμό.

Φώφη, σε δουλέυει ο Άδωνις, κορίτσι μου. Αν και, μεταξύ μας τώρα, επειδή και ο Γιωργάκης σού ζητάει το κόμμα εμμέσως πλην σαφώς, καλύτερα στον Άδωνι!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.