Δώσε βίλες στον λαό!

Δώσε βίλες στον λαό!

Νοέμβριος 07, 2019 - 16:45
0 σχόλια

Ω, άνδρες Τριπολίτες! Το πάνσοφο κράτος μεριμνά διά το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του Έλληνα. Και σκέπτεται, λέει, να αντικαταστήσει τη φορολοταρία με τη... σπιτολοταρία!

Ήτοι: Αντί να κληρώνει 1.000 ευρώ σε 1.000 φορολογούμενους επειδή ήταν καλά παιδιά και συγκέντρωσαν ηλεκτρονικές αποδείξεις, θα κληρώνει σπίτια, διαμερίσματα, βίλες, επαύλεις και κάστρα που οι πεπτωκότες ιδιοκτήτες τους άφησαν αμανάτι στο Δημόσιο.

Σου λέει, δεν είχε θεαματικά αποτελέσματα η φορολοταρία. Δεν κληρώνουμε σπίτια, μήπως ξεφορτωθούμε μερικά;

Πρόκειται για τεράστια παγίδα, όπως με πληροφορούν. Διότι αφενός το κράτος δεν θα δίνει μετρητά στους τυχερούς, αφετέρου και επειδή είναι υποχρεωτική πλέον η κατανάλωση του 30% του εισοδήματός μας σε αγαθά με ηλεκτρονική πληρωμή ώστε να χτίσουμε το αφορολόγητο, έτσι και κληρώσει ο κλήρος, θα βρεθούμε με ένα σπίτι, με όλους τους φόρους που το βαρύνουν!

Εδώ δεν μπορείς να πληρώνεις φόρους για το χαμόσπιτο στο χωριό με τα 400 ευρώ της τρίωρης, θα σου σκάσει στα χέρια η βίλα του κάθε ξεπεσμένου σελέμπριτι στη Μύκονο!..


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.