Το «Δώρο» πρωταγωνιστεί στα Χριστούγεννα της treeΠΟΛΗΣ (vid)

Το «Δώρο» πρωταγωνιστεί στα Χριστούγεννα της treeΠΟΛΗΣ (vid)

Δεκέμβριος 05, 2017 - 15:37
4 σχόλια

Βρέντας: Δεν θα σταθώ στα λόγια της αντιπολίτευσης για το κόστος των εκδηλώσεων

Ενόψει των Χριστουγέννων και με αφορμή την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Τρίπολης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής Σπύρος Βρέντας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Βρέντας ανέλυσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχει ετοιμάσει ο δήμος για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες και απάντησε στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης περί σπατάλης χρημάτων στις εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις λοιπόν ξεκινούν αύριο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 18:00 με το άναμμα του δέντρου με πολλές εκπλήξεις και με συμμετοχή 1.000 παιδιών που θα έρθουν από την πλατεία Άρεως στην πλατεία Πετρινού.

Όπως ανέφερε, εφέτος οι δράσεις θα είναι αρκετές και θα περιλαμβάνουν 7 παραστάσεις για όλους και φυσικά για τους μαθητές των σχολείων. Πολλές παραστάσεις θα δοθούν για να τις χαρούν τα παιδιά της Τρίπολης αλλά και του Λεβιδίου και των γύρω χωριών.

Πέρα από το γκαλά των Χριστουγέννων έχουμε και της Πρωτοχρονιάς.

 Επεσήμανε ότι φέτος το κεντρικό σύνθημα των φετινών Χριστουγέννων στηρίζεται στο δώρο και στα συναισθήματα που νιώθεις όταν παίρνεις ή δίνεις δώρο.

Κάλεσε όποια παιδιά έχουν παιχνίδια και δεν τα χρειάζονται να τα πάνε στο σπίτι του Αϊ Βασίλη  έτσι ώστε αυτά να χαριστούν σε παιδάκια που δεν έχουν την δυνατότητα να λάβουν δώρα από τους γονείς τους.

Μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι θα υπάρξουν πολλές βάρδιες  και δραστηριότητες για τα παιδιά.

 Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την στάση της αντιπολίτευσης του ΔΣ Τρίπολης  για το υπέρογκο κόστος των εκδηλώσεων, ανέφερε την πληρότητα των ξενοδοχείων που ήδη έχει φτάσει στο 80%, αλλά και τους εκατοντάδες επισκέπτες που θα έρθουν στην Τρίπολη από την Ναύπακτο, το Αίγιο και την Αθήνα.

Επίσης ανέφερε ότι εφέτος για την πραγματοποίηση των δράσεων του χριστουγεννιάτικου χωριού έλαβαν προσφορές, και έτσι η τιμή έπεσε σε σχέση με άλλες χρονιές.

Επειδή είναι οι κάμερες μπροστά η αντιπολίτευση αναφέρεται στα χρήματα που δαπανώνται στις εκδηλώσεων και συγχέει τα χρήματα με την κοινωνική πολιτική

Τέλος, σημείωσε ότι δεν υπάρχει οικογένεια με ανάγκη που να μην έχει στηριχθεί από τον δήμο Τρίπολης.

Η κοινωνική υπηρεσία εξυπηρετεί τους πολίτες

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το «Δώρο» ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων στη treeΠΟΛΗ


4 Σχόλια

Κι δινεις 800 ευρώ σε μια κλόουν και 500 σε μια μακιγιέζ για 2 ωρες. Τι τα περασατε τα χρήματα μαρούλια; Αλλα βεβαια δεν ειναι δικα σου ειναι του δήμου

120000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ; ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

δε δίνετε τουλαχιστον τα μισά χρήματα να κλείσετε καμια γουβα που έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας? Πρώτα δίνουν χρήματα για τα απολύτως απαραίτητα και μετά για γλέντια και χορούς...

Ο Κωστακης μιλάει για 120.000 επειδή ειχε μάθει στα πολλα ¨Επί δικης του διοίκησης. Αλλα το αγόρι αυτο ούτε πρόσθεση δεν ξέρει να κανει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.