Δωρεές - προσφορά εκθεμάτων στο Θεματικό Πάρκο Ελιάς Άστρους (pics)

Δωρεές - προσφορά εκθεμάτων στο Θεματικό Πάρκο Ελιάς Άστρους (pics)

Σεπτέμβριος 12, 2019 - 12:51
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και η Μαθητική Κοινότητα του ΕΠΑ.Λ. Άστρους  συγχαίρουμε κι ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαρούλα Κορκολοπούλου – Σακελλαρίου για την ευγενική της  και μεγάλη προσφορά στο Θεματικό Πάρκο Ελιάς και το Σχολείο μας.

Η αγάπη για τον τόπο της, οι ευαισθησίες  και η γενναιοδωρία της κ. Μαρούλας  δημιούργησαν μια όμορφη και ξεχωριστή ενότητα, που συνδέεται αρμονικά με το Θεματικό Πάρκο Ελιάς και προσθέτει σ΄αυτό μία επιπλέον δυναμική.

Μετά τα εγκαίνια, επίσης,  συνεχίζονται από τους κατοίκους του τόπου μας οι δωρεές – προσφορά εκθεμάτων  και εργασιών στο Θεματικό Πάρκο, αλλά και τη Λαογραφική Συλλογή του Σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά :

-τον κ. Παναγιώτη Φάκλαρη

-την κ. Βασιλική Πολίτη

-την κ. Ξένια Κορδονούρη

-τον κ. Δημήτριο Μπουλούκο

-την κ. Μαρία Μπουτσικάκη

-τον κ. Γεώργιο Ψαρολόγο

-τον κ. Κωνσταντίνο Μένη

-τον κ. Βασίλειο Βλάχο

-τον κ. Πέτρο Μπουτσικάκη

-την κ. Ελένη Τσαγγούρη

-τον κ. Δημήτριο Κοδέλλα

-τον κ. Νικόλαο Τσάφο

-τον κ. Πέτρο Σαβούρδο

Τέλος, να επισημάνουμε πως η πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα που δέχεται το Θεματικό Πάρκο Ελιάς, από την αρχή της δημιουργίας του, αποτελεί και τη μεγαλύτερη ηθική επιβράβευση  όλων αυτών των συμπολιτών μας που προσέφεραν τα εκθέματα και τις εργασίες τους και στους οποίους ανήκει πραγματικά το Πάρκο.

12-9-2019 ΕΠΑ.Λ. ΑΣΤΡΟΥΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.