Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Οκτώβριος 01, 2014 - 17:01
0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των αρκαδικών επιχειρήσεων, προτίθεται να προβάλει, εντελώς δωρεάν, μέσω της ιστοσελίδας του, της web TV και των τηλεοράσεων που βρίσκονται στο χώρο του Επιμελητηρίου σύντομα διαφημιστικά βίντεο των επιχειρήσεων μελών του.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όποια επιχείρηση επιθυμεί να συμπεριλάβει το διαφημιστικό της βίντεο στα μέσα προβολής του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, να παραδώσει ή να αποστείλει σε DVD ή CD ή USB έτοιμο βίντεο διάρκειας μέχρι 30” (δευτερολέπτων), στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη 22100).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (υπεύθυνη κα Ε. Τζανετοπούλου) στα τηλέφωνα: 2710227141-2, 2710227123και στο email: info@arcadianet.gr.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.