Δωρεάν παραδόσεις και παραλαβές δεμάτων από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δωρεάν παραδόσεις και παραλαβές δεμάτων από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ιανουάριος 09, 2019 - 19:49
0 σχόλια

Το «ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε.» έχει προσφάτως δημιουργήσει υπηρεσίες παραλαβής και διανομής ασυνόδευτων δεμάτων στην πόλη της Τρίπολης και στην κατεύθυνση αυτή προτίθεται να προβεί στην εξυπηρέτηση των πελατών της (επαγγελματιών και ιδιωτών) προκειμένου να διανέμονται και να παραλαμβάνονται τα δέματα εντός της πόλης της Τρίπολης.

Ειδικότερα η νέα αυτή καινοτόμος διαδικασία που έχει ξεκινήσει από την “ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.”, έχει την δυνατότητα να αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ την παραλαβή και παράδοση των ασυνόδευτων δεμάτων εντός της πόλης μας με μοναδική οικονομική επιβάρυνση των πελατών της αποστολής των δεμάτων τους από την Αθήνα προς την Τρίπολη και αντιστρόφως με τα λεωφορεία της εταιρείας καθώς και προς όλες τις κύριες πόλεις της Ελλάδος. Το δέμα θα παραλαμβάνεται με όχημα της “ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.” από το σπίτι ή την επιχείρηση η οποία και θα βρίσκεται εντός της πόλης της Τρίπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα 2710 221616, 2710 230162, 6984480000 και στο mail: ktelark@otenet.gr

Δελτίο Τύπου

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.