Δωρεάν παιδικά τμήματα κολύμβησης σε οικονομικά αδύναμους πολίτες στο κολυμβητήριο Τρίπολης

Δωρεάν παιδικά τμήματα κολύμβησης σε οικονομικά αδύναμους πολίτες στο κολυμβητήριο Τρίπολης

Ιούλιος 30, 2014 - 11:05
0 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής που αναπτύσσουν θα λειτουργήσουν από το Σεπτέμβριο για την αθλητική περίοδο 2014-2015,  παιδικά τμήματα με την συνεργασία των αθλητικών κολυμβητικών συλλόγων της πόλης μας χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση απέναντί τους.

Τα κριτήρια που θα γίνει η επιλογή θα είναι αυστηρά κοινωνικά και με σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό τα 30 παιδιά ηλικίας 6-14 ετών και 12 παιδιά προσχολικής ηλικίας(4-6 ετών). Τα παιδιά που θα ενταχθούν στα προγράμματα αυτά θα μπορούν να συμμετέχουν στα τμήματα των αθλητικών συλλόγων χωρίς να έχουν καμία οικονομική υποχρέωση απέναντί τους.

Προϋποθέσεις Εγγραφής:
Η  επιλογή των παιδιών θα γίνει με τα κάτωθι κοινωνικά κριτήρια:
1.  Οικογενειακό Εισόδημα:
α)Για οικογένεια με 3 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα μ’ ένα προστατευόμενο μέλος ή αιτών/ούσα και δύο προστατευόμενα μέλη) μέχρι:11.520,00€.
β) Για οικογένεια με 4 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα με δύο προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τρία προστατευόμενα μέλη) μέχρι: 14.400,00€.
γ) Για οικογένεια με 5 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα με τρία προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τέσσερα προστατευόμενα μέλη) μέχρι: 17.280,00€.
Για κάθε ένα προστατευόμενο μέλος πέραν των 3, το εισόδημα προσαυξάνεται κατά €2.880,00€.
2. Γονέας - κηδεμόνας ΑΜΕΑ
3. Ανεργία (προηγούνται οι μακροχρόνιοι άνεργοι).
4. Οικογενειακή Κατάσταση:
α) Μονογονεϊκές Οικογένειες
β) Πολύτεκνες Οικογένειες
γ) Τρίτεκνες Οικογένειες

5. Κατά την επιλογή των δικαιούχων θα προηγούνται οι αιτήσεις εκείνες που τηρούν όλα τα προαναφερόμενα κριτήρια και δεν έχουν συμμετάσχει στο ανάλογο πρόγραμμα κολυμβητικής χρονιάς 2013-2014.
6.
Ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων ορίζεται η 01-08-2014 και λήξης              η 22-08-2014. Την 29-08-2014 θα αναρτηθεί στο Δημαρχείο, στο Ν.Π.Δ.Δ. και θα κοινοποιηθεί στους αθλητικούς συλλόγους η κατάσταση των παιδιών που θα έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα.

Όσοι δικαιούνται, βάσει κοινωνικών κριτηρίων, τη συμμετοχή τους στα δωρεάν παιδικά τμήματα κολύμβησης  και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά , θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου,  τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1. Αίτηση ενδιαφερομένου
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ
4. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
5.Αντίγραφο του εντύπου Ε1
6. Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας
7. Κάρτα ανεργίας, εφόσον πρόκειται για άνεργο
8.Βεβαίωση παιδίατρου

 

Πληροφορίες στους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ.:
Παντζής Κ. – Μπιρμπίλη Α. (τηλ. επικοινωνίας: 2710233351) 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.