Δωρεάν μαθήματα τένις για μαθητές

Δωρεάν μαθήματα τένις για μαθητές

Σεπτέμβριος 20, 2019 - 20:18
0 σχόλια

Ο Σ.Α.Τ. συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή  Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και προσφέρει δωρεάν μαθήματα τένις σε μαθητές. Η διοίκηση του Σ.Α.Τ. με αφορμή την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ανακοινώνει ότι θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα τένις για όσα παιδιά (δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου) επιθυμούν να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα του τένις από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2019.

Ο σύλλογος θα προσφέρει σε όλα τα παιδιά, τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται, όπως ρακέτες, μπαλάκια κλπ. Τα μαθήματα θα γίνουν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου που περιλαμβάνουν 5 γήπεδα τένις και κλειστό γυμναστήριο.

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα τένις, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 2710-556500 ή να επισκεφθούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο 6οχλμ Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης. (δίπλα στο εργοστάσιο τούβλων Σακελαράκου).

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.