Δωρεάν μαστογραφίες και τεστ ΠΑΠ στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Δωρεάν μαστογραφίες και τεστ ΠΑΠ στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Μάρτιος 13, 2018 - 17:41
0 σχόλια

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», μετά από αίτημα του Δήμου Νότιας  Κυνουρίας, που έγινε αποδεκτό, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Κυνουρίας.

Θα ήταν για εμάς ευχαρίστηση να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο υψίστης ανθρωπιστικής, κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας έργο που επιτελούμε και το οποίο στοχεύει στην περιφρούρηση της υγείας του γυναικείου πληθυσμού της χώρας και στην συγκεκριμένη περίπτωση των γυναικών του Δήμου.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με μαστογραφία. Η ειδική αυτοκίνητη μονάδα, στην οποία γίνονται οι εξετάσεις, θα βρίσκεται στο Λεωνίδιο, στον προαύλιο χώρο της Φάμπρικας  Πολιτισμού, και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, στο τηλέφωνο 2757360202 (κυρία Ευγενία Αργύρη) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Την κάλυψη της δαπάνης για όλη την διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρις στην πλήρη χορηγία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.

Πιστεύοντας ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε σύγκριση με άλλα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου που έχουν πραγματοποιηθεί σε πλείστους Νομούς και άλλους Δήμους της χώρας, και προκειμένου να προγραμματίσουμε μία όσο το δυνατόν άρτια από κάθε άποψη, προσφερομένη υπηρεσία, σας παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.
Ευελπιστώντας στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Ελληνικού
Ιδρύματος Ογκολογίας

Μιχαήλ Βροντάκης
Πρόεδρος

Για τον Δήμο Νότιας
Κυνουρίας

Χαράλαμπος Λυσίκατος
Δήμαρχος

Πηγή: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.