Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Οκτώβριος 12, 2018 - 09:20
0 σχόλια

O Δήμος Γορτυνίας σας ενημερώνει ότι με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Αδελφότητας Δημητσανιτών «ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ο Ε’», θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη κλιμακίου διακεκριμένων γιατρών, σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, στη Δημητσάνα, προκειμένου να παρέχουν αφιλοκερδώς ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους του Δήμου Γορτυνίας.

Οι ιατρικές και μικροβιολογικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δωρεάν, στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας (ώρα 8.00΄-13.00΄) το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

Ο Δήμος Γορτυνίας ευχαριστεί θερμά την Αδελφότητα Δημητσανιτών «ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ο Ε΄» για την πρωτοβουλία αυτή και καλεί τους δημότες και τις δημότισσες της Γορτυνίας να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας τις προαναφερόμενες ημερομηνίες προκειμένου να κάνουν τις εξετάσεις τους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι των απομεμακρυσμένων χωριών που αδυνατούν να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας για τις προαναφερόμενες εξετάσεις να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Γορτυνίας στα εξής τηλέφωνα: 2795360313, 2797022700. 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Γορτυνίας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.