Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα Γορτυνίας

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα Γορτυνίας

Μάιος 18, 2018 - 20:14
0 σχόλια

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρα 10.00 π.μ, το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια», σε συνεργασία με το Δήμο Γορτυνίας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και τον Σύλλογο Αρκάδων Ιλίου, θα παράσχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της περιοχής της Γορτυνίας – Αρκαδίας, στη Λυσσαρέα Γορτυνίας. Οι κάτοικοι, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις από μια πολυκλαδική ομάδα γιατρών, ψυχολόγων και νοσηλευτών, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά.

Η προσπάθεια αυτή, επικεντρώνεται στην πρόληψη και την προαγωγή της Υγείας και στοχεύει στη βελτίωση του επιπέδου υγείας του πληθυσμού της κοινότητας και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.
«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν», υποστήριζε ο Ιπποκράτης, αναδεικνύοντας τη σημασία της Πρόληψης για την υγεία, αλλά και τη μακροζωία. Κι αυτό γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, με το οποίο έχει προικιστεί ο άνθρωπος, για να μπορεί να αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής. Για να μπορεί όμως ένας άνθρωπος να είναι και να παραμένει υγιής, θα πρέπει να υιοθετήσει ως τρόπο ζωής την έννοια της πρόληψης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια», στο τηλέφωνο 2710223595, ή στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας, στο τηλέφωνο 2797022700.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.