Δωρεάν εφαρμογή του Arcadia Portal για να διαβάζετε τα νέα μας σε Symbian και Νokia κινητά

Δωρεάν εφαρμογή του Arcadia Portal για να διαβάζετε τα νέα μας σε Symbian και Νokia κινητά

Αύγουστος 10, 2010 - 16:17
4 σχόλια

Το Arcadia Portal έχει πλέον την δική του απλή εφαρμογή για να διαβάζετε τα τελευταία νέα από το κινητό σας. Αρχικά ξεκινάμε με εφαρμογή για κινητά που τρέχουν Symbian λειτουργικό σύστημα (όλα τα Nokia κινητά καθώς και μοντέλα άλλων εταιριών που τρέχουν Symbian) και το επόμενο διάστημα θα υπάρχει εφαρμογή για κινητά που τρέχουν Android και τέλος για iPhone.

Προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση διότι το portal μας έχει αρκετά μεγάλη ανάλυση για να "χωρέσει" στις μικρές οθόνες των κινητών. Ελπίζουμε με αυτό το τρόπο να διευκολύνουμε τους αναγνώστες μας να παρακαλουθούν τα τελευταία νέα πολύ πιο εύκολα και να κατεβάζουν πολύ μικρότερο όγκο δεδομένων από το κινητό (επειδή είναι αρκετά ακριβό το internet από κινητό). Συγκριμένα αντί για 1.5 Mb μαζί με τις πανοραμικές εικόνες που χρειάζεται να φορτώσει το Portal, πλέον θα κατεβάζει λιγότερο από 30kb. Έτσι πέρα από το μικρό όγκο δεδομένων, αυξάνεται και η ταχύτητα με την οποία θα έχετε διαθέσιμα τα άρθρα μας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή μας μπορείτε να πλοηγηθείτε στο http://www.ovistore.com και να κάνετε αναζήτηση για την εφαρμογή: Arcadia Portal

Η λήψη από το Ovi Store είναι ο πιο απλός τρόπος ώστε να εγκατασταθεί η εφαρμογή και να είναι πλήρως συμβατή με την συσκευή σας. Το Ovi καταλαβαίνει ποια συσκευή έχετε και βάζει αυτόματα το wdz, jar ή jad αρχείο για εγκατάσταση. Αν δοκιμάσετε μόνοι σας (θα σας στείλω τα αρχεία με email) υπάρχει περίπτωση να εγκατατασταθεί λάθος αρχείο και να μην εφαρμόζει σωστά στην οθόνη σας.

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Πάμε για Android παιδιά όλα τα άλλα πεθαίνουν..

Ξεκίνησα με Symbian και Nokia που ήταν σχετικά ποιο αναγκαίο και θα συνεχίσω με android. Προσωπικά έχω το htc desire και σίγουρα θα βγει κάτι για android. Απλά εκεί έχει και RSS Reader και δεν ήταν και τόσο άμεση η ανάγκη. Στατιστικά το android πάει καλά και είναι 1ο στην αμερική. Όμως ο μέσος έλληνας έχει ακόμα ΝΟΚΙΑ λόγω ευκολίας μενού, συνήθεια, εύκολη χρήση κτλ. Οπότε τώρα που είναι έτοιμο αυτό θα ασχοληθώ με το android.

HTC Nexus One Γιάννη, και μένω άφωνος κάθε μέρα..

είναι το ίδιο κινητο με το desire το Nexus One. ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και το έχει κατασκευάσει η htc για λογαριασμό της google! Είναι κόλλημα το android :) Γιάννης