Δωρεάν διανομή φρούτων στη Μεγαλόπολη

Δωρεάν διανομή φρούτων στη Μεγαλόπολη

Ιούλιος 19, 2019 - 15:22
0 σχόλια

Την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ (ΡΟΔΑΚΙΝΑ) σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, ήτοι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), στους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον κλειστό χώρο της λαϊκής αγοράς στην πλατεία Πολυβίου και ώρες 11:00 έως 13:00.

Ειδικά για τις κατηγορίες πολυτέκνων και τριτέκνων η διανομή θα γίνει στην έδρα και με ευθύνη  του συλλόγου τους.

Οι δικαιούχοι του Κ.Ε.Α. για να παραλάβουν την ποσότητα που τους αντιστοιχεί θα πρέπει να έχουν μαζί τους το αποτέλεσμα της αίτησης που είχαν υποβάλει για το Κ.Ε.Α. και την ταυτότητα τους.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέλθουν έγκαιρα για την παραλαβή λόγω της ευπάθειας των προϊόντων και να έχουν μαζί τους σακούλες για την μεταφορά των προϊόντων που δικαιούνται. Οι ποσότητες που τυχόν θα περισσέψουν στο τέλος της διαδικασίας θα διατεθούν σε λοιπές ευάλωτες ομάδες και σε κοινωνικές δομές της περιοχής.

Ο Πρόεδρος

Χίνης Βασίλειος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.