Δωρεά υπολογιστών στα ειδικά σχολεία του δήμου από τους Παναρκάδες (video)

Δωρεά υπολογιστών στα ειδικά σχολεία του δήμου από τους Παναρκάδες (video)

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 12:56
0 σχόλια

Mία ακόμη προσφορά θέλησε να κάνει η παγκόσμια παναρκαδική συνομοσπονδία στον τόπο που τόσο αγαπά και νοιάζεται. Οι απόδημοι θεωρούν πως είναι καθήκον τους να κάνουν μία δωρεά στην πατρίδα τους και ειδικά στην Τρίπολη. Μετά από συνεδρίαση που είχε ΔΣ της ομοσπονδίας αποφάσισε να αγοράσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και κλιματιστικό και να τα προσφέρει στα ειδικά σχολεία Κάψια και Τρίπολης. Συγκεκριμένα στο ειδικό σχολείο Κάψια θα δοθούν δύο υπολογιστές καθώς και ένα κλιματιστικό και τρεις υπολογιστές στο σχολείο της Τρίπολης.

Ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας και πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας Χρήστος Τσιμόγιαννης ελπίζει να καταφέρουν να κάνουν και άλλες προσφορές στον τόπο τους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος κ. Παυλής μίλησε για την ημέρα χαράς και προσφοράς. Ευελπιστούν τα παιδιά να τύχουν καλύτερης εκπαίδευσης. Για το δήμο αυτή η πράξη είναι μια πράξη χαράς και τόνισε ότι στο μέλλον θα προσπαθήσουν να στηρίξουν τα σχολεία αυτά και να γεμίσουν ευχάριστα τις ώρες διδασκαλίας στα ειδικά σχολεία του δήμου Τρίπολης.

Η εκπρόσωπος του ειδικού σχολείου Τρίπολης ευχαρίστησε για αυτή την χορηγία η οποία ήταν αναγκαία και θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Προσφορά υπολογιστών στο σχολείο Κάψια


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.