Δωρεά του εφοπλιστή Αθ. Μαρτίνου στο Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου

Δωρεά του εφοπλιστή Αθ. Μαρτίνου στο Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου

Δεκέμβριος 07, 2017 - 12:30
0 σχόλια

Το Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου ευχαριστεί με επιστολή του τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, εφοπλιστή και πρόεδρο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου "ΑΙΓΕΑΣ", για τη δωρεά του προς το σχολείο.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Μαρτίνο, Πρόεδρο της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ
Εκ μέρους της Σχολικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου, Μαθητές, Εκπαιδευτικοί, Γονείς & Κηδεμόνες και Σχολική Επιτροπή,
Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεάς σας για την κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου σε ηλεκτρονικό υλικό και μέσα διδασκαλίας 

4 Διαδραστικοί πίνακες
4 Projectors
4 Notebooks
1 Πολυμηχάνημα

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας  και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς  την οικογένειά σας και τους συνεργάτες σας.
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Μετά τιμής
Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.