Δωρεά της ΑΕΚ Τρίπολης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης (pics)

Δωρεά της ΑΕΚ Τρίπολης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης (pics)

Μάρτιος 08, 2019 - 08:54
1 σχόλια

Σε μια πολύ ουσιαστική πρωτοβουλία προχώρησε η ΑΕΚ Τρίπολης η οποία για ακόμη μια φορά έδειξε έμπρακτα το κοινωνικό της «πρόσωπο». Έτσι μετά από πρωτοβουλίες του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου και του Υπεύθυνου προπονητή του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Γιώργου Παπαδόπουλου, καθώς φυσικά και με την ευγενική χορηγία του ομογενή ιατρού Ανέστη Ιωαννίδη και της εταιρίας Human Plus e.V. από την Γερμανία, εξασφαλίστηκε μια σημαντική ποσότητα με βιολογικές παιδικές τροφές Hipp, υλοποιώντας το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ».

Το μεσημέρι της Πέμπτης 07/03 αντιπροσωπεία της ΑΕΚ Τρίπολης που αποτελείτο από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο, τον Υπεύθυνο προπονητή του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και του εκ των υπευθύνων στο συντονισμό του προγράμματος «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ» κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο.

Την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ Τρίπολης με τις παιδικές τροφές, υποδέχθηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιερέας Ιωάννης Σουρλίγκας, υπεύθυνος του κοινωνικού παντοπωλείου της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

Συγκεκριμένα παραδόθηκε η πρώτη ποσότητα παιδικών τροφών περιλάμβανε συνολικά 100 κιβώτια παιδικές τροφές, οι οποίες πρόκειται να δοθούν σε άπορες οικογένειες και οι οποίες όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλασόπουλος μπορούν να καλύψουν ηλικίες από 3 μηνών έως και 2,5 ετών.

Εκ των υπευθύνων του συγκεκριμένου προγράμματος ο κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ΑΕΚ Τρίπολης ξέρει από προσφυγιά, ξεριζωμό, φτώχια και είναι κοινωνικά ευαίσθητη σε τέτοια θέματα. Έτσι και σήμερα η ΑΕΚ Τρίπολης ευαισθητοποιείται και βοηθάει το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας με τις παιδικές τροφές, αυτές που έχουμε εξασφαλίσει για τις οικογένειες τις πόλης μας. Θα ακολουθήσει το προσεχές Σάββατο και ανάλογη δράση και στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως. Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, όπως λέμε εμείς οι ΑΕΚτζίδες. ΑΕΚ εκτός από Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης σημαίνει και Άλλη Εντελώς Κατάσταση.».

Τέλος ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιερέας Ιωάννης Σουρλίγκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε μία μεγάλη βοήθεια στο Φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «Το καλάθι του Φτωχού Αδερφού» από την ΑΕΚ Τρίπολης. Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ Τρίπολης βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους, στους αναξιοπαθούντες και ειδικά τώρα στις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά προσφέροντας αυτές τις παιδικές τροφές. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας ευλογεί αυτή την κίνηση. Ευχαριστεί την ΑΕΚ Τρίπολης και είναι ευγνώμων σε όλους αυτούς που αποτελούν αρωγοί στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Μητροπόλεως. Νομίζω ότι τέτοιες ενέργειες, πιάνουν τόπο και δείχνουν πραγματικά και την άλλη όψη του αθλητισμού, όπως οι πρωτοβουλίες της ΑΕΚ Τρίπολης. Όταν ο καθένας σκύβει το κεφάλι στη δοκιμασία της κάθε οικογένειας και καθένας μπορεί να στηρίξει τη δοκιμασία όταν κάποιος έχει μικρά παιδιά. Κι εμείς θα κάνουμε αυτό ακριβώς. Θα μεταφέρουμε την αγάπη της ΑΕΚ Τρίπολης στις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά.».

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εάν είχαν μυαλό εκεί στη Νέα Δημοκρατία, θα αξιοποιούσαν στελέχη σαν το Βαλασόπουλο που όπως έχει αποδείξει έχει διάθεση να προσφέρει από όπου και όπως μπορεί....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.