Δωρεά για το Καρδιολογικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Δωρεά για το Καρδιολογικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Δεκέμβριος 11, 2018 - 11:55
0 σχόλια

Το ΔΣ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης αποφάσισε να δεχτεί τη δωρεά ενός (1) καταγραφικού holter καρδιακού ρυθμού 48 ωρών, με το καλώδιο και τη θήκη μεταφοράς του οίκου General Electric, μοντέλο SEER 1000, συμβατό με το υπάρχον σύστημα ανάλυσης holter Cardioday, ενδεικτικής αξίας 1.500,00 €,συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, για το Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου , από το Σύλλογο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του Γ.Π.Ν.Τρίπολης “Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ”».

Η εισήγηση της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού (Τμήμα Οικονομικού), έχει ως εξής:

Σας υποβάλλουμε την υπ’ αριθμ. 20743/29.11.2018 επιστολή πρότασης δωρεάς του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του Γ.Π.Ν.Τρίπολης “Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ”», η οποία έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι Κύριοι,
Επιθυμούμε δια της παρούσης να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας είναι στην ευχάριστη θέση να προβεί στη δωρεά προς το Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου σας (Συντονιστής Δ/ντής του Τμήματος ο κ. Δημ. Χρυσός) ενός καταγραφικού holter καρδιακού ρυθμού 48 ωρών, με το καλώδιο και τη θήκη μεταφοράς του οίκου General Electric, μοντέλο SEER 1000, συμβατό με το υπάρχον σύστημα ανάλυσης holter Cardioday, ενδεικτικής αξίας 1.500 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την αποδοχή της προσφοράς μας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος        Ο Γραμματέας
Γ. ΒΛΑΣΗΣ         Ε. Μεντή»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.