Δωρεά 15.000 ευρώ για εργασίες σε σχολείο της Τεγέας

Δωρεά 15.000 ευρώ για εργασίες σε σχολείο της Τεγέας

Νοέμβριος 27, 2015 - 11:00
0 σχόλια

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος-Βιοχάλκο στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του προχώρησε σε μία ακόμα δωρεά ύψους 15.000 ευρώ ενισχύοντας τις σχολικές δομές σχολείου στο Στάδιο Τεγέας.

Όπως αναφέρθηκε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, το Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος-Βιοχάλκο θα παραχωρήσει δωρεά προκειμένου να τοποθετηθούν  νέα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου στο Δημοτικό Σχολείο Σταδίου και να απομακρυνθούν τα σιδερένια κουφώματα τα οποία υπάρχουν έως αυτή τη στιγμή.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Παυλής Δημήτριος, ο οποίος έθεσε υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου την ακόλουθη εισήγηση της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, το Σώμα έπρεπε να αποφασίσει για τον αποδοχή της δωρεάς. Επίσης ανέφερε ότι το Ίδρυμα κάνει την προσφορά για τα κουφώματα και ο Δήμος πρέπει να αναλάβει να εκπονήσει την μελέτη.

Όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα Διαύγεια, μετά από την υπ. αρ. 219/2015 μελέτη της υπηρεσία μας με τίτλο:
«ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΕΓΕΑΣ», είναι προϋπολογισμού 72.500,00 ευρώ.

Ύστερα από διαλογική συζήτηση το σώμα αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχθεί 
την αποδοχή του αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σταδίου, με την οποία ζητείται η σύνταξη μελέτης αντικατάσταση κουφωμάτων και με την οποία δεσμεύονται ότι θα εκτελέσουν το έργο σε μία η περισσότερες φάσεις κατασκευής, με χρήματα του  Κοινωφελούς

Ιδρύματος ΜΙΧΑΗΛ Ν. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΙΟΧΑΛΚΟ , μέριμνα και αποκλειστική τους ευθύνη, υπό τους εξής όρους:
• Η κατασκευή του έργου θα γίνει επικουρικά υπό την επίβλεψη της
Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης.
• Οι σχέσεις μεταξύ του Κοινωφελούς ιδρύματος ΜΙΧΑΗΛ Ν. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΙΟΧΑΛΚΟ και του εργολάβου θα διέπονται αποκλειστικώς από τις διατάξεις του Ιδιωτικού Δικαίου (Αστικού Κώδικα)
 

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.