Δολοφόνησαν γνωστό ποινικολόγο στο γραφείο του (pics,vid)

Δολοφόνησαν γνωστό ποινικολόγο στο γραφείο του (pics,vid)

Οκτώβριος 12, 2017 - 21:44
3 σχόλια

Δύο κουκουλοφόροι εκτέλεσαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Νεκρός από τα πυρά δραστών έπεσε ο γνωστός ποινικολόγος, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν στο δικηγορικό του γραφείο και τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Ενεργός συνδικαλιστής και γιος του βουλευτή της ΝΔ, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου. Άνθρωπος της μαχόμενης δικηγορίας, με έφεση σε υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος

Μητσοτάκης: Άξιος δικηγόρος και καλός φίλος ο Ζαφειρόπουλος

Τον αποτροπιασμό του για τη στυγνή δολοφονία του ποινικολόγου, που ήταν στέλεχος της ΝΔ και γιος βουλευτή της ΝΔ, εξέφρασε μέσω twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ ανέβαλε την παρουσίαση του επικοινωνιακού επιτελείου

Η εκδήλωση παρουσίασης του νέου γαλάζιου επικοινωνιακού επιτελείου που ήταν προγραμματισμένη για αύριο ανεβλήθη εξαιτίας της δολοφονίας του ποινικολόγου που ήταν γιος βουλευτή της ΝΔ

Άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου ζήτησε ο πρωθυπουργός από τον Ν. Τόσκα

Τηλεφωνικά επικοινώνησε ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7

φωτογραφίες EUROKINISSI

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφέρει 

Πώς έγινε η άνανδρη δολοφονία

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δέκα λεπτά μετά τις 7, συνεργάτης του τηλεφώνησε στην Αστυνομία και σε κατάσταση σοκ, είπε ότι πυροβόλησαν τον δικηγόρο. Οι αστυνομικοί που έφθασαν πρώτοι στο σημείο, μπήκαν στο γραφείο του και τον είδαν πεσμένο στο πάτωμα με τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιά. 

Αμέσως το σημείο αποκλείστηκε και κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, «σαρώνουν» το χώρο για να συγκεντρώσουν στοιχεία και μαρτυρίες για τους ενόπλους εισβολείς. 

Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Στο γραφείο του ποινικολόγου μπήκαν χτυπώντας το κουδούνι, προσποιούμενοι τους πελάτες. Το θύμα βρισκόταν μαζί με έναν συνεργάτη του. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν ζητήσει ραντεβού από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για να αναλάβει υπόθεσή τους. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι οι δολοφόνοι ήταν άγνωστοι στον δικηγόρο. 

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν κατάθεση τόσο από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου όσο και από έναν συνάδελφο του στο ακριβώς διπλανό γραφείο που άκουσε φωνές. Όμως ο άνθρωπος που φέρεται να άνοιξε την πόρτα στους δυο άνδρες βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Video: 

Δολοφονική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας - Νεκρός o ποινικολόγος M. Ζαφειρόπουλος


3 Σχόλια

Κομουνιστές. Κοκκινη τρομόκρατία. Βάζω στοίχημα...............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.