Δολοφονία επιχειρηματία στην Τρίπολη (photos+video)

Δολοφονία επιχειρηματία στην Τρίπολη (photos+video)

Οκτώβριος 26, 2014 - 19:12
21 σχόλια

O ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος στην Τρίπολη ήταν γνωστός σε όλους

Νεκρός βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας της Τρίπολης σε ένα γραφείο. Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα αίτια αλλά σύμφωνα με πληροφορίας πρόκειται για δολοφονία.

Τον 42χρονο Θ.Π. βρήκαν στην οδό Ουάσιγκτον έξω από το γραφείο του χτυπημένο σε όλο του το σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα χτυπήματα είναι σε ολόκληρο το σώμα από σφυρί.

Ανάστατη η κοινωνία της Τρίπολης με το συμβάν καθώς ο ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος στην Τρίπολη ήταν γνωστός σε όλους. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε η εγκληματολογική υπηρεσία και αρκετός κόσμος είναι μαζεμένος.

Οι κάτοικοι της περιοχής όταν τον βρήκαν ήταν γεμάτος αίματα και ξεψυχισμένος ενώ ακούστηκαν και και κραυγές από τους περίοικους όταν τον αντίκρισαν.

Δείτε ΕΔΩ τη μαρτυρία του ανθρώπου που βρήκε το πτώμα του 42χρονου επιχειρηματία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δολοφονία επιχειρηματία Τρίπολη

ArcadiaPortal.gr Δολοφονία επιχειρηματία Τρίπολη 2


21 Σχόλια

Έλεος μέσα στο κέντρο της πόλης και 7 η ώρα το απόγευμα με τσεκούρι... Τι γίναμε ρε παιδιά?

Είδατε μέχρι που έφτασε ο κόσμος μέχρι και οι μαφιες ήρθαν εδώ τι να πο συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Όνομα?

Μπράβο στους συναδέλφους! Απόψε παίζουν μουσική ακόμη πιο δυνατά!! Και να μην το πιστεύετε κλείστε για ένα βραδυ... Για τα μάτια του κόσμου...

Κρίμα... Λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο που χάθηκε... για την οικογένεια του που έμεινε πίσω.... αλλά κ για τις εποχές που διανύουμε.... Είναι δυνατόν;;;; Λυπάμαι επίσης κ για αυτούς τους "συναδέλφους" ντροπή τους!!!!!! Λίγο σεβασμό στη μνήμη του.... δειξτε λίγη ανθρωπιά κ τουλάχιστον χαμηλώστε τη μουσική. Την φοβάμαι αυτή τη πόλη, νομίζω πως το μοτο της είναι "επι πτωμάτων" Λυπάμαι

Πραγματικά ντρέπομαι που είμαι "άνθρωπος"! Ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν γύρω μου! Τελικά άντρας δεν θεωρήσε αν έχεισ ένα ζευγάρι μπαλάκια και ένα ζευγάρι χέρια!!!! Άνθρωπος θεωρήσε όταν ξερεισ να λύνεισ τισ διαφορέσ σου με την γλώσσα! Αυτόσ που τον σκότωσε δεν έχει παιδιά??? τι να πω...!!!!! νπροπή και αίσχοσ! όσο για την πόλη... κάτι έχω αντοληφθεί "περί πτωμάτων" αν και δεν είμαι από Τρίπολη... ευτυχώς!!!!!!!! Την ευτυχία δεν την κάνουν τα λεφτά! όταν το καταλάβουν οι Τριπολιτσιώτες θα είναι πολύ αργά...! Καλημέρα σας!

Ποιες είναι οι δικές μου ασυναμίες? Μήπως θα με κάνεις ντα...??? Αυτό λέγεται σημοκρατία και ελευθερία λόγου... άσχετε... Τριπολιτσιώτη!!!!

Κρίμα .... Που έχει φτάσει η κοινωνία ? Ντροπή .... Τα λόγια δεν είναι αρκετά για τον άδικο χαμό του συνανθρώπου μας, του συμπολίτη μας. Δεν είναι αρκετά .... Πως να απαλύνουμε το πόνο της οικογενείας του? Τόσο νέος ... Λύπη, θλίψη και θυμός. Και ντροπή για τους συναδέρφους του που συνέχισαν να παίζουν μουσική. Ντροπή και αίσχος.

Καλα ρε φιλε βρηκες το περιστατικο για να ειρωνευτεις την Τριπολη και να ερθεις σε αντιπαραθεση με Τριπολιτσιωτες? Καθολου μυαλο? Κι αφου τοσο πολυ σιχαινεσαι την πολη και τους ανθρωπους γιατι μενεις εκει η γιατι διαβαζεις και ασχολεισαι με τις ειδησεις που την αφορουν? Γιατι τοσο μισος και κομπλεξ? Για πες μας απο που εισαι να μπορεσουμε να κριτικαρουμε και μεις τον τοπο σου γιατι ολο και κατι θα εχουμε να πουμε.

Το σχόλιο 00:45 δεν σε ενόχλησε... το δικό μου σε ενόχλησε??? Το περιστατικό της Τρίπολης το ξέρει όλη η Ελλάδα! Κ όταν είναι για συνάνθρωπό μου εγώ ασχολούμε όχι για κουτσομπολιό αλλά γιατί έτσι είμαι!!! Δεν κριτικάρω Τριπολιτσιώτες για να παρεξηγηθείς! Πάτησα στην πολύ ωραία ατάκα που είπε ο φίλος παραπάνω (00:45) "περί πτωμάτων" και απορώ με τουσ ανθρώπους... όχι μόνο της Τ΄ρίπολης... γενικά όλων των ανθρώπων στον πλανήτη γη! περαστικά σου φίλε! Υ.Γ: δεν μένω Τρίπολη φίλε!!!

για ηρεμηστε ρε παιδια και οι καφετεριεσ δουλευουν δηλαδη τα κλαμπα εκλεισαν οι καφετεριεσ γιατι να κλεισουν δηλαδη ? αμα πεθαινε ενας μαγαζατορας με ρουχα πρεπει να κεισουν ολα τα μαγαζια με ρουχα κτλ? οσο κυριος για τη τριπολη λιγα για την πολη μας δεν μας ηξερες ακι απ χτες στην αθηνα που γινεται χαμος δηλαδη τι θα πουμε? η στην κρητη η στην πατρα κτλ κτλ?/ αντε ενας ενας ασχολειστε μετην πολη μας αλλα ολο κραζαετε? και αν εισαι μαγκας πεα μαςκαι εσυ και οαλλος που ελεγε για τα πτωματα απο που ειστε με το καλο σας το χωριο η πολη? αντε πια δεν μπόρουμε δηλαδη να κανουμε κατι ειμαστε η χειροτεροι δηλαδη

Καμία γενίκευση δεν οδηγεί πουθενά και συνήθως χρησιμοποιείται όταν δεν υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα. Αν κάποιου δεν του αρέσει η Τρίπολη ας γράψει για τα σκουπίδια ή για τον καιρό. Εδώ δεν κολλάει.

Φιλε σου αφιερωνω το ρητο "Ειναι καλυτερα να σιωπας και ολοι να νομιζουν οτι εισαι εξυπνος παρα να ανοιγεις το στομα σου και να τους διαψευδεις παταγωδως". Νομιζω θα συμφωνησεις και συ οτι σου ταιριαζει γαντι.

Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται...!!! Εδώ μιλάμε για κάτι σοβαρό και εσείς θίγεστε! έναν άνθρωπο τον ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ για διάφορουσ λογαριασμούς ή ζήλιες ή για οτιδήποτε! αυτό κρατήστε! Κ καλώσ ή κακώσ έγινε στην Τριπολη και γι αυτό σχολιάζουμε την Τρίπολη! ¨Οταν είναι σχολιάζουμε και την Πάτρα και την Κρήτη και τα Γιαννιτσά! Αμάν πια με τισ πόλεις! Τουσ ανθρώπους σχολιάζω που άπαξ και μάθει κανένας Τριπολιτσιώτης για τον διπλανό του ότι άνοιξε μαγαζί ή πάει καλά αμέσως σκέφτεται που τα βρήκε τα λεφτά! ΕΛΕΟΣ! Λυπάμαι για την γυναίκα και για το παιδάκι του! Ας βρεθεί ο ΦΟΝΙΑΣ και να τον βάλουν στην πλατεία Άρεως και να τον σπάσουν στο ξύλο!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.