Δολιοφθορές θέτουν εκτός λειτουργίας φανάρια στην Τρίπολη

Δολιοφθορές θέτουν εκτός λειτουργίας φανάρια στην Τρίπολη

Απρίλιος 26, 2017 - 12:32
2 σχόλια

Για ακόμα μία μέρα οι φωτεινοί σηματοδότες σε καίρια σημεία της Τρίπολης δεν λειτουργούν.

Οι δρόμοι αυτοί είναι πυκνής κυκλοφορίας, καθώς είναι οι είσοδοι και οι έξοδοι της πόλης.

Σε επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal με τον Δήμο Τρίπολης και την υπεύθυνη αντιδήμαρχο κυρία Δάλκου, ενημερώθηκε ότι τα φανάρια στο ΙΚΑ είναι παλλόμενα για την ασφάλεια των οδηγών, καθώς υπάρχει κάποια βλάβη την οποία η αρμόδια υπηρεσία εξετάζει ώστε να επέμβει ο ανάδοχος.

Όσον αφορά στα φανάρια στην οδό Πελάγους είχαν σταματήσει να λειτουργούν καθώς κάποιοι άγνωστοι παραβίασαν το πίλαρ της ΔΕΗ, έσπασαν το κουτί, με αποτέλεσμα να πειραχτεί ο μηχανισμός. Γεγονός, όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος, το οποίο έχει συμβεί πολλές φορές.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη» που έχουν λαμβάνειν συγκεκριμένοι εργολάβοι, για να επιδιορθώνουν τα φανάρια κάθε 3 και λίγο που βγαίνουν εκτός λειτουργίας. Αφήστε την καραμέλα κ. Δάλκου, είστε χθεσινή, τί ήρθατε να μας πείτε τώρα; Γελάνε και τα τσιμέντα...

Anonymous Τετ, 26/04/2017 - 13:55.Πολυ ενημερωμένος φαίνεσαι, μήπως το εχεις στήσει το κόλπο και ξέρεις απο το παρελθόν?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.