Δοκίμασε Αλβανό τερματοφύλακα ο Αστέρας Τρίπολης

Δοκίμασε Αλβανό τερματοφύλακα ο Αστέρας Τρίπολης

Δεκέμβριος 16, 2017 - 17:38
4 σχόλια

Την περίπτωση του Αλβανού Κλέντον Μπερντρέου εξέτασαν στον Αστέρα Τρίπολης μιας και πλησιάζουμε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Ο 22χρονος γκολκίπερ πήρε μέρος σε προπονήσεις της ομάδας για να δουν οι άνθρωποι του συλλόγου ακόμα καλύτερα τις δυνατότητές του. Πρόκειται για έναν γκολκίπερ που έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Κρίσταλ Πάλας. 

Πάντως, αν δεν εντυπωσιάσει με τις δυνατότητές του, τότε δύσκολα θα αποκτηθεί αφού ο Αθανασιάδης έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, ενώ υπάρχουν και οι ταλαντούχοι Τσιφτσής και Καπετάνος (φωτογραφία) που συμπληρώνουν την τριάδα της ομάδας. 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Τους ποδοσφαιριστες τους δοκιμαζουν οι προπονητες και οχι ανθρωποι της διοικησης.Μηπως εδω συμβαινει το αντιθετο;Λεω μηπως;

Το τεχνικο τιμ δεν ειναι ανθρωποι της ομαδας ?(οχι της διοικησης, οπως λανθασμενα διαβασες)

Εναν ποδοσφαιριστή που δοκιμάζεται τον ελέγχει ο προπονητής, ο βοηθός προπονητή, ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο τεχνικός διευθυντής και ο γυμναστής! Ολοι αυτοί είναι άνθρωποι της ομάδας! ΞΥΠΝΑ!

Ανωνυμε 20:30 μηπως δεν εχεις βγαλει δημοτικο; Πολυ καλα διαβασα.Εκτος αν απο αυτα που διαβαζουμε υπονοουνται αλλα πραγματα.Με λιγα λογια και εδω προσπαθειτε να κανετε το ασπρο μαυρο.Σας δικαιολογω αφου βρισκεσθε μερικοι σε διατεταγμενη υπηρεσια.Εσυ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.