Δίψα για την νίκη από κόσμο και ομάδα

Δίψα για την νίκη από κόσμο και ομάδα

Νοέμβριος 01, 2014 - 10:07
0 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός στις 19:30

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League τον  Ολυμπιακό στις 19:30 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με στόχο να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία  που θα τον  ανεβάσει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Παιχνίδια σαν αυτά με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αποτελούν έξτρα κίνητρο για όλους τόσο για το μέγεθος του αντιπάλου όσο και για την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον Στάικο Βεργέτη και τους ποδοσφαιριστές του να γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες ενός τόσο απαιτητικού αγώνα.

Η Αρκαδική ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ αλλά και την νίκη πρόκριση με ανατροπή μεσοβδόμαδα με την Καλλονή για το κύπελλο Ελλάδος θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα και να φτάσει σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα τον εδραιώσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη οι Πειραιώτες προέρχονται από την νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό και ταξίδεψαν στη Τρίπολη με απουσίες βασικών τους παιχτών όπως οι Αφελάι, Ντομίμγκεζ, Εντιγκά και Μποτία.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα  αναμένεται να δώσουν για μια ακόμα φορά δυναμικό παρών στις κερκίδες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και με την συμπαράσταση τους να γίνουν ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας και να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση που χρειάζεται  στους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να φτάσουν στην νίκη.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.