Διπλός ο θρήνος για τους αυλοκόλακες

Διπλός ο θρήνος για τους αυλοκόλακες

Μάιος 29, 2017 - 14:05
33 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και πήραν φωτιά οι πένες και τα πληκτρολόγια. Και επειδη ο σεβασμός είναι άγνωστη λέξη στις μέρες μας, δεν αφήνει ο κόσμος ευκαιρία να τρολάρει και να βγάλει την κακία του ακόμα και στην είδηση αυτή. Δεν υπήρξα fan του Μητσοτάκη και πολλές φορές καυτηρίασα από τη στήλη αυτή τα «κατορθώματά» του. Αλλά τουλάχιστον μια τέτοια μέρα πρέπει να την σεβαστούν και οι πολιτικοί αντίπαλοι και τελοσπάντων να αφήσουν την οικογένεια να θρηνήσει.

Φυσικά αν έχεις το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστέρας (το ποιο;;;) δεν κρατιέσαι και βγάζεις ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν, όπως έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος

Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι) #mitsotakis

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) 29 Μαΐου 2017

Το ενδιαφέρον της σημερινής μέρας είναι η στάση των αυλοκολάκων - βρικολάκων, που για να δείξουν στον αρχηγό και επερχόμενο πρωθυπουργό το πόσο θρηνούν για τον χαμό του «επίτιμου» σπεύδουν να γράψουν «σεντόνια»... Ίσως με λίγο θρήνο παραπάνω με ένα δακρύβρεχτο post στα social media να απαλλαγούν τη ρετσινιά του Καραμανλικού / Σαμαρικού κ.τλ. και, πού ξέρεις;, ίσως να τσιμπήσουν καμιά θεσούλα με τη νέα κυβέρνηση. Θα ποστάρουν και μερικές από τις προφητείες του «επίτιμου» για να δούμε το μεγαλείο του... Ξέρετε, από αυτές που τις λέει κάθε πολιτικός αλλά από πράξεις... ας σταματήσω εδώ σήμερα.

Οπότε, καθήστε αναπαυστικά σήμερα και διαβάστε τα δακρύβρεχτα post των αυλοκολάκων και να δούμε μέχρι πού θα φτάσουν για μια θεσούλα...

(Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

 

Ειδήσεις: 

33 Σχόλια

κλαιει και η siemens σωκράτη... η κηδεία έπρεπε να γίνει με δαπάνη της siemens. να τα λεμε αυτά...

Δεν υπάρχει κακία αλλά η ιστορία του καθενός, γιατί τίποτα δεν ξεχνιέται.

Το 'γραψα νωρίς-νωρίς: "Σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, ξημέρωσε μια όμορφη μέρα".

@15:42 - Κατσαπλιάς ήσουν, είσαι και θα είσαι. Λογικό είναι να γράφεις αυτές τις ανοησίες, ως κατσαπλιάς που είσαι. Ο Μητσοτάκης στεναχώρησε πολλούς αργόμισθους και όχι μόνο, με τις αλήθειες που έλεγε. Τους τα έλεγε εδώ και 30 χρόνια ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει από τα δανεικά και ότι ζει πάνω από τις δυνάμεις της. Από την μια είχαμε τον παπατζή και από την άλλη τον Μητσοτάκη. Στο τέλος δικαιώθηκε ο Μητσοτάκης, γιατί δεν τον άκουσαν οι οπαδοί των παπατζήδων. Μάλιστα βρήκαν και νεότερη εκδοχή και την ψήφισαν και αυτή. Η τεμπελιά είναι κατάκτηση για αυτούς. Έτσι νομίζουν, τόσο αφελείς είναι.

Σπουδαίο προσωπο σχολίασε τον Μητσοτάκη. Με αυτόν δεν πρέπει να ασχολείται κανεις. Είναι από αυτούς που αν υπήρχαν ακόμη πολίτικοι του διαμετρηματος Μητσοτάκη κ Παπανδρέου δεν θα έβρισκε στις εκλογές ούτε τη δικη του ψήφο.

Γλύψε κι εσυ τα κόκκαλά του μπας και σε διορίσει ο Κούλης σε καμια καλή θεσούλα

@ Δημόσιε υπάλληλε κρίνεις εξ ιδίων για θεσούλες, μην ανησυχείς για διορισμούς. Τον ψηφίζουμε για να απολύσει!

κ.κ. γλύφτες το γλύψιμο τέλος , αφήστε τον άνθρωπο να διαβεί στην αιωνιότητα εν ειρήνη...., οι κακίες κ.λ.π. τέλος. Αιωνία η μνήμη του.

Μακάρι ο Κούλης να έμοιαζε έστω και λίγο στον μπαμπά του, όπως άλλωστε και μακάρι ο Γιωργάκης να έμοιαζε στον δικό του μπαμπά.

Ο Μητσοτάκης ήταν καλός πολιτικός, σεμνός με ήθος. Όμως ποτέ δεν θα βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά του προδότη του Μεγάλου Γεωργίου Παπανδρέου, που κατ' επέκτασιν άνοιξε το δρόμο της χούντας με τα Ιουλιανά. Βέβαια σε αυτή τη ζωή όλα πληρώνονται και με το ίδιο νόμισμα τον πρόδωσε ο Σαμαράς. Που μετά οι δεξιοί τον ψήφισαν για πολιτικό τους αρχηγό. Στην ουσία δεν σεβάστηκαν οι ίδιοι τον Μητσοτάκη. 'Αλλωστε βουλευτής μας εδώ υπήρξε μέλος της ΠΟΛΑΝ και τώρα είναι διακεκριμένο στέλεχος της ΝΔ. όπως και κάτι τύποι που ανήκαν στην ΠΟΛΑΝ και δολοπλοκούσαν με κάτι άλλους στην Τρίπολη. Τους ξέρουμε.

....και τους ξέρουμε ως γλύφτες, που γυρίζουν δεξια και αριστερά τις καφετέριες και συζητάνε με κάτι άλλους γλύφτες, που δολοπλοκούν και αυτοί και διώκουν δημοκράτες πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα.

Παύλο μάλλον είσαι μικρός και δεν ξέρεις πως η διακυβέρνηση της χώρας από τον K. Μητσοτάκη ήταν ;άλλη μια αποτυχία αλα Νέα Δημοκρατία. Μάλλον δεν ξέρεις πόσο ποσοστό χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ παρέλαβε & πόσο παρέδωσε. Ο Μητσοτάκης πρωτοεφάρμοσε ουσιαστικά στην Ελλάδα τον αποτυχημένο σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο νεοφιλελευθερισμό. Αλήθεια ξέρεις πόσες χιλιάδες αργόμισθους όπως τους λες διόρισε ο Μητσοτάκης στο δημόσιο; Πάρε μια γεύση τι εστί Μητσοτάκης: http://info-war.gr/deka-apethantes-stigmes-tou-k-mitsotaki/

@STOIXOS - Μάθε πρώτα να διαβάζεις στατιστικά. Δεν έχει νόημα να συγκρίνεις το ποσοστό χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ. Σημασία έχει το πρωτογενές αποτέλεσμα και μόνο. Οι τόκοι των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν μπορούν να κρίνουν την επόμενη κυβέρνηση. Ο Μητσοτάκης παρέλαβε πολύ υψηλό πρωτογενές έλλειμμα και το κατέβασε στα επίπεδο σχεδόν πλεονάσματος αν θυμάμαι καλά. Αυτό που έγραψες για τον αποτυχημένο φιλελευθερισμό, που το διάβασες; Στην Πράβδα; Αποτυχημένη είναι η Σουηδία; Η Νορβηγία; Η Ολλανδία; Η Γερμανία; Η Δανία; Η Φινλανδία; Η Γαλλία; Η Αγγλία; Η Ιαπωνία; Η Νότια Κορέα; Οι ΗΠΑ;

Παύλο θες να μας πες πως μαζί με μένα, δεν ξέρουν να διαβάζουν τα στατιστικά & οι “φίλοι μας” οι εταίροι και τζάμπα κατέστρεψαν την οικονομία μας με τα ολέθρια μνημόνια που μας επέβαλαν; Διάβασε λιγάκι & μην εκτίθεσαι για πολλοστή φορά. http://info-war.gr/den-efthynete-mono-enas-igetis-gia-to-ch/ Η σημερινή κατάρρευση του υπαρκτού καπιταλισμού με την κρίση διαρκείας του 2007-2008 σου φαίνεται επιτυχία; Το ότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν τα χρέη των άπληστων Τραπεζιτών σε παγκόσμιο επίπεδο & την ανεργία να καλπάζει, είναι για σένα επιτυχία;

Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές έχουν σαν βασικό επακόλουθο να μεγαλώνουν το χάσμα μεταξύ δισεκατομμυρίων φτωχών & απειροελάχιστων πλουσίων. Εσύ σε πια ομάδα ανήκεις; Την πατάτα του Μητσοτάκη πληρώνουμε σήμερα όπου εφαρμόζοντας τις ηλιθιότητες του Φρίντμαν χαμήλωσε την φορολογία στους έχοντες & κάλυψε τις ανάγκες με εξωτερικό δανεισμό. Σήμερα οι έχοντες έχουν διώξει τα λεφτά τους σε οικονομικούς παραδείσους (αφορολόγητα) & εμείς φορολογούμαστε δίπλα-τριπλά για να αποπληρώσουμε τα αποικιοκρατικά δάνεια που μας φόρτωναν τόσα χρόνια η Νέα Δημοκρατία & το ΠΑΣΟΚ( & τελευταία o καραδεξιός ΣΥΡΙΖΑ)!

@ STOIXOS - Γράφεις ότι ο Μητσοτάκης κάλυψε ανάγκες με εξωτερικό δανεισμό!!! Τόσο ανίδεος είσαι από οικονομικά. Εδώ γράφεις ότι καταρρέει ο καπιταλισμός! Σε ποιον πλανήτη βρίσκεσαι; Σε ποιον γαλαξία; Στην Ανδρομέδα; Τα δάνεια τα έπαιρναν οι πολιτικοί για να δίνουν αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς. Συντάξεις που δεν είχαν πληρωθεί ποτέ και μισθοί που πήγαιναν κατά βάση στις αργομισθίες. Δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτό που έγραψα για τα πρωτογενή αποτελέσματα ενός προϋπολογισμού προκειμένου να κρίνεις το έργο μιας κυβέρνησης. Πήγαινε στην Βενεζουέλα να ζήσεις την ζωή σου, άσε τον καπιταλισμό.

Η Βενεζουελα παρα τα προβλήματά της μπορεσε να βγαλει γλώσσα στον μεγαλο γελαδαρη [ΗΠΑ]. Εμεις ποσες φορες την ημερα κατεβαζουμε τα βρακιά στους ξενους;; ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι να σηκωνεις το μπόι σου. ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ειναι να ερπεις και να γλυφεις.!!

Παύλο, οι εντολές ήταν "σεμνότητα και χαμηλοί τόνοι". Πάψε πια με τις ηλίθιες ατάκες "Βενεζουέλα", "Πράβδα" και "Β. Κορέα". Αν θέλεις να συζητήσεις, συζήτα, μη χρησιμοποιείς διαφημιστικά τερτίπια, βαρεθήκαμε. Σε ρώτησα σε ένα σχόλιο χτες αν δουλεύεις σε καμιά χρηματιστηριακή, αλλά οι διαχειριστές θεώρησαν ότι ήταν υβριστικό, συκοφαντικό σχόλιο ή διαφήμιση και το έκοψαν. Τι να σου κάνω; Άνισο το παιχνίδι.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο πένθος, οφείλει σήμερα να το έχει ο Πέτρος Τατούλης..............

Το ποιος από τους δυο μας είναι ανίδεος στα οικονομικά φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Οικονομικές γαργάρα αλα Παύλος! Γαργάρα για τις χιλιάδες προεκλογικές προσλήψεις επι Μητσοτάκη. Γαργάρα για τη καταστροφική εκτίναξη του δημόσιου χρέους επι Μητσοτάκη. Γαργάρα για τα διευθυντικά στελέχη σας, που η ανικανότητα τους καταστρέφει για δεκαετίες το δημόσιο, με αποτέλεσμα σήμερα να ξεπουλάτε τον δημόσιο πλούτο σε ξένους. Γαργάρα στην εφαρμογή του πιο επιθετικού, για τους πολίτες, οικονομικού μοντέλου, τον νεοφιλελευθερισμό που μεταφέρει τα φορολογικά βάρη από τους πλούσιους στους φτωχούς.

Γαργάρα για τις offshore εταιρίες γαλάζιων στελεχών & αρχηγών. Γαργάρα οι προβλέψεις & τελικά την επαλήθευση μέχρι και από νομπελίστες καπιταλιστές Οικονομολόγους για την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού ή αλλιώς νεοφιλελευθερισμού. Γαργάρα για τις συνέπειες τους νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, την φτώχια την ανεργία τις αυτοκτονίες, το χάος σας . Γαργάρα για τις συνέπειες του νεοφιλελευθερισμού σε Ευρώπη, ΗΠΑ, χώρες της κεντρικής & νότιας Αμερικής, Αφρικής, & Ασίας με τόσες οικονομίες σε μικρές ή μεγάλες κρίσεις που πάντα την πληρώνουν οι πιο αδύναμοι όπως & σε εμάς.

Γαργάρα για τις συνέπειες του νεοφιλελευθερισμού & το χάσμα που διευρύνεται μεταξύ πλουσίων & φτωχών. Το επιχείρημα σου-ατάκα που επικαθήσε συχνά-πυκνά για Βενεζουέλα & Β. Κορέα δείχνει & το βάθος των γνώσεων που έχεις στα οικονομικά. Μπορεί ο Πρωτοσάλτε να μην σας το έχει πει αλλά 1ον η Β. Κορέα έχει μια στιβαρή οικονομία (παρόλο το οικονομικό αποκλεισμό για δεκαετίες) με γεμάτα ταμία & 2ον η Βενεζουέλα έχει κλασική καπιταλιστική οικονομία άρα για πιο πράγμα μιλάς; Αλήθεια μιας & ο λογος για την Βενεζουέλα: Παυλο καταδικάζεις τη βία από όπου & αν προέρχεται ή & αυτό θα το κάνεις γαργάρα;

@Ora et labora - Θα το επαναλάβω. Αντί για την αριστερή ιδεολογία α λα Ελληνικά, υπάρχει και η δυνατότητα της ψυχοθεραπείας από κάποιον έμπειρο επαγγελματία. Υγεία πάνω από όλα.

@STOIXOS - Τόση γαργάρα κόντεψα να πνιγώ, από τα γέλια. Γεμάτα ταμεία η Βόρεια Κορέα...Άσε εκείνος ο καταραμένος όφις, ο νεοφιλελευθερισμός. Κατέρρευσε, διαλύθηκε, εξατμίστηκε. Στην θέση του ήρθε ο σοσιαλισμός, η αριστερά, ο κομμουνισμός, διαλέγετε και παίρνετε. Λογικό είναι να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν οι ψυχοθεραπευτές και να δουλεύουν υπερωρία τα αριστερά κόμματα και κομματάκια. Αιωνία σου η μνήμη φιλελευθερισμέ. Ήρθαν τα γεμάτα ταμεία της Βόρειας Κορέας. Μα να ήταν μόνο γεμάτα τα ταμεία; Ελευθερία έκφρασης, ευτυχισμένοι πολίτες. STOIXE, ω STOIXE, εσύ SUPERSTAR!!!

Φαντάσου να μη σου έγραφα όλα αυτά που κάνεις γαργάρα τι θα έγραφες;! Γαργάρα προσλήψεις Μητσοτάκη & καταστροφικοί γαλάζιοι & πράσινοι διευθυντές (η Ελληνική έκδοση της αξιοκρατίας- ο ανίκανος έχει προσόν τη κομματική του ταυτότητα)…Γαργάρα Βενεζουέλα! Ένας κολλημένος φιλελές θα μας μιλήσει για τα γεμάτα ταμεία των πολυεθνικών-Τραπεζιτών(τη φτώχια δεν την βλέπει), ένας κολλημένος κομμουν. για τα γεμάτα ταμεία χωρών σα την Β. Κορέα. Παρεμπιπτόντως πράγματι τα ταμεία της Β. Κορέας είναι γεμάτα μιας & για δεκαετίες εξάγει στην Κίνα κυρίως άνθρακα. Από εκεί βρίσκει τα χρήματα για τα πυρηνικά.

Η διαφορά μας είναι στο ότι για μένα είναι αποτυχημένα (σε φρικαλέο βαθμό) τα μοντέλα οικονομίας στα οποία οι πολίτες δεν ζουν σε πραγματικές δημοκρατίες & δεν έχουν χρήματα & ασφάλεια για να ζήσουν άνετα & αξιοπρεπώς όπως ζούμε στη καπιταλιστική Ελλάδα & γενικά στον καπιταλισμό, ιδίως στη σημερινή του μορφή, τον χρηματοπιστωτικό - νεοφιλελευθερισμό αλλά & στον εφαρμοσμένο μέχρι σήμερα κομμουνισμό. Εσύ δεν δέχεσαι τη πραγματικότητα που βιώνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι & περιμένεις εάν & πότε ο ιδιωτικός (δολοφονικά άπληστος) τομέας θα πετάξει κανένα κοκαλάκι να γλείψουμε εμείς οι φτωχοί.

Παύλο, ο αρχηγός σου συνέστησε σεμνότητα και χαμηλούς τόνους. Θα μπορούσε να συστήσει και τη χρήση επιχειρημάτων, πιστεύω ότι κάποιο αξιόλογο επιχείρημα μπορείτε να βρείτε εσείς οι σημερινοί δεξιοί, γιατί η ψυχοθεραπεία δεν είναι επιχείρημα, είναι ηλιθιότητα. Παλιά οι δεξιοί είχαν να πουν κάτι σοβαρό, παραδέχονταν ότι ανήκαν στο κόμμα που τους έταζε ένα ξεροκόμματο (και μερικές φορές τούς το έδινε) ή τουλάχιστον δεν τους έστηνε στον τοίχο, δεν παραμυθιάζανε τον κόσμο ότι η καλοπέραση του Λάτση φέρνει κοινωνική ευημερία.

Και μιας & μίλησες για ελευθερία έκφρασης και ευτυχισμένους πολίτες, πράγματι στην Β. Κορέα η ελευθερία της έκφρασης φαίνεται πως είναι περιορισμένη. Ταυτόχρονα όμως στη Ν. Κορέα εκφράζονται ελεύθερα… κατέχοντας την πρώτη θέση σε ποσοστό αυτοκτονιών σε παγκόσμιο επίπεδο… οι ευτυχισμένοι πολίτες του καπιταλισμού που λατρεύεις και κάνεις γαργάρα! Τι άλλο έχεις κάνει γαργάρα; Το ερώτημα αν έχει υπάρξει στη παγκόσμια ιστορία ξανά χρεοκοπημένη χώρα η οποία πήρε υφεσιακά οικονομικά μετρά, όπως πήραμε εμείς και να κατάφερε να βγει από την κρίση χρέους της.

STOIXOS, μια παρέμβαση. Με αυτά που γράφεις, ο Παύλος θα νομίζει ότι είσαι πράκτορας της Β. Κορέας (δύσκολο να το σκεφτεί κανείς, αλλά Παύλος είναι αυτός). Η Β. Κορέα είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος, η από δω είναι αυτό που ζει ο υπόλοιπος κόσμος. Ολοκληρωτισμοί και οι δύο. Όσο για τα ποσοστά αυτοκτονιών, μπορεί και να είναι μια πράξη ελευθερίας στην καταπίεση του "ελεύθερου κόσμου". Εκεί μάς έχει καταντήσει η ευημερία των αριθμών.

Ora et labora να σε διορθώσω… “Εκεί μάς έχει καταντήσει η ευημερία των νούμερων.” Και λίγο διάβασμα Παύλο δεν βλάπτει ποτέ: https://www.kommon.gr/i/978-mhtsotakhs-eleyueratos

Είναι όμως τραγικό, μετά από μια τόση μεγάλη καταστροφή που επέφεραν οι πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας αλλά & όπου αλλού εφαρμόστηκε, κάποια παπαγαλάκια να μιλούν πως αν έμενε στην εξουσία ο Μητσοτάκης δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε!!!!!!! Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!!! Εδώ οι ίδιες οι ΗΠΑ αλλά και η Αγγλία κατανοώντας τα τραγικά αδιέξοδα του νεοφιλελευθερισμού προσπαθούν να αλλάξουν πολιτικές (στη πραγματικότητα οι Τραπεζίτες έχουν απίστευτη ισχύ & ακόμα τίποτα ουσιαστικό δεν έχει αλλάξει, άρα μια ακόμα σοβαρή κρίση μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή) εμείς το χαβά μας!!!

Στη πραγματικότητα αν είχε μείνει στην εξουσία ο Μητσοτάκης θα χρεοκοπούσαμε πιθανότατα πολύ πιο νωρίς. Πάντως είναι τραγικό. Θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα χωρίς να αλλάξει τίποτα από αυτά που ξέρουμε! Τα ίδια κόμματα, οι ίδιες πολιτικές, τα ίδια πρόσωπα. Που είναι η αυτοκριτική της Νέας Δημοκρατίας & του ΠΑΣΟΚ για την καταστροφή της Ελλάδας; Λένε πως “αγωνίζονται” για την χώρα δηλαδή όπως όλοι μας μάθαμε με τον πιο πικρό τρόπο για την εξουσία & για το συμφέρον των Δανειστών. Ο ”αγώνα σας” μια γεμίζει αηδία! Που θα πάει, θα σπάσει η καθημερινή τηλεοπτική προπαγάνδα & τότε να σας δω!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.