Διπλό στην Τρίπολη για τον Πελασγό επί του Αρκαδικού

Διπλό στην Τρίπολη για τον Πελασγό επί του Αρκαδικού

Δεκέμβριος 01, 2018 - 19:33
0 σχόλια

Αρκαδικό ντέρμπι περιλάμβανε το πρώτο πιάτο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου με τον Πελασγό να παίρνει σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αρκαδικού με 59-64.

Αυτή ήταν η δεύτερη εφετινή νίκη για την ομάδα της Μεγαλόπολης που παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα με τον ΣΕΦΑ από την άλλη να μένει στο ένα ροζ φύλλο αγώνα από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Πελασγός άρχισε να χτίζει υπέρ του διαφορά  από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με τον Αριδά να δίνει σημαντικές λύσεις στο κομμάτι της επίθεσης με τον Αρκαδικό από την άλλη να είναι εγκλωβισμένος στις κακές του επιθετικές επιλογές.

Κάπως έτσι η ομάδα της Μεγαλόπολης πήρε τον έλεγχο βάζοντας τους δικούς της όρους στο παιχνίδι διατηρώντας διαφορές λίγο πάνω η και λίγο κάτω από τους δέκα πόντους δίνοντας της την άνεση να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ο Αρκαδικός στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να μειώσει την διαφορά με στόχο να μπει και πάλι στο παιχνίδι όμως ο Πέλασγός ήταν αυτός που κράτησε το προβάδισμα του φεύγοντας με το διπλό το ΔΑΚ Τρίπολης με σκορ 59-64.

Δεκάλεπτα: 12-16, 25-31, 38-51, 59-64.

Αρκαδικός: Χωματάς 3 (1), Γκέκας, Αλεξόπουλος 13 (3), Παππάς 15, Σωτηρόπουλος 3, Καψιώτης 2, Τσιράκης 2, Μικρός 15 (2), Χαραλαμπόπουλος, Κουτσουμπός 6, Συρεγγέλας, Αθανασιάδης.

Πελασγός: Αλεξάκης 8, Χρανιώτης 10 (1), Μπουζαλάς 4, Αριδάς 17 (3), Δαλάτσης, Τσιντώνης 5 (1), Ζύγουρας, Αγγελόπουλος 9, Τσίρμπας 11 (2), Γεωργαντάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.