Διπλό με τον Κουρμπέλη βασικό η Εθνική στην Αρμενία

Διπλό με τον Κουρμπέλη βασικό η Εθνική στην Αρμενία

Νοέμβριος 15, 2019 - 21:18
0 σχόλια

Ένα ωραίο, ξαφνικό σουτ του Δημήτρη Λημνιού από το ύψος της περιοχής στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Αϊραπετιάν, έδωσε στην Εθνική το προβάδισμα στο 35΄ και τελικά τη νίκη επί της Αρμενίας στο Ρεπούμπλικαν Στάντιον του Γιερεβάν. Άλλη μια καλή εμφάνιση από την Εθνική, δεύτερο συνεχόμενο "τρίποντο" και πρώτο γκολ του νεαρού επιθετικού με τη φανέλα της Ανδρών.

Στο βασικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας και μάλιστα σε όλο το 90λεπτό και με εξαιρετική παρουσία ο Αρκάς Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αρμενία: Αϊραπετιάν, Καλισίρ, Τ. Βοσκανιάν (83΄ Αβετισιάν), Α. Γκριγκοριάν, Μπαρσεγκιάν, Κ. Χοβνανισιάν, Ισκανιάν, Βαρντανιάν (59΄ Σαρκίσοβ), Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν, Χοβσεπιάν (78΄ Εντιγκαριάν).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας (81΄ Δώνης), Μάνταλος (66΄ Μασούρας), Παυλίδης (74΄ Κουλούρης), Λημνιός.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.